Cabina foto – elementul surpriza care aduce zambetul pe buze

Nu stiu cati dintre voi sunteti amatori de evenimente si le vanati prin orasul vostru, insa mie imi place extrem de mult sa merg sa cunosc diferiti oameni si sa particip la tot felul de activitati. Imi place sa simt pulsul orasului si sa fiu prezenta acolo unde se intampla cele mai faine activitati.

Pentru ca sunt umblata, stiu ca toate evenimentele se desfasoara cam la fel, insa zilele trecute am fost la deschiderea unui salon de cosmetica. Am o prietena care lucreaza acolo si mi-a promis ca va fi interesant, asa ca nu am rezistat tentatiei, m-am gatit frumos si am fost prezenta acolo. Stiam ca va fi o surpriza din moment ce a insistat atat de mult, si intr-adevar era ceva care mi-a atras atentia, o cabina foto pentru evenimente.

Decorul salonului era frumos, elegant, oamenii curiosi si organizatorii emotionati. Muzica din fundal se potrivea cu intreaga atmosfera si oamenii cu un pahar de sampanie se plimbau de ici colo. Pentru ca invitatii erau cam sceptici cand au vazut acea cabina foto, eu am fost trimisa sa deschid sesiunea de sedinte foto din cabina. Asadar, eu si o prietena ne-am “sacrificat” si am inceput sa ne facem poze. Curiosii mai aruncau cate o privire si cu siguranta erau si ei nerabdatori sa incerce aceasta experienta. Odata ce am dat startul, invitatii nu s-au mai dezlipit de cabina foto si se distrau de minune.

Pot sa spun ca acest eveniment la care am participat a fost intr-adevar putin mai diferit de celelalte si asta datorita doar unui element surpriza, si anume o cabina foto pentru evenimente. Chiar daca fiecare dintre noi are un telefon si isi poate face oricand si oriunde poze, experienta de a te fotografia intr-o cabina foto e mult mai tentanta si distractiva decat un selfie, de care isi poate face toata lumea.

La final, pot spune ca toata lumea a fost extrem de incantata, atat organizatorii, proprietarii salonului, cat si invitatii. Cei care si-au fact poze in cabina foto se vedea clar ca au fost foarte multumiti si erau cu zambetul pe buze. Concluzionand, pot spune ca evenimentul a fost cu adevarat o reusita si ca toata lumea s-a distrat. Inca o data am vazut ca o idee buna face diferenta intre o petrecere reusita si una obisnuita.

Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *