Care e legatura dintre un iPad si un vampir

Exista vreo legatura intre o tableta si un vampir? Bineinteles, daca vei crea aceasta legatura, personalizand tableta cu o tema specifica. Probabil primul raspuns care iti vine in minte este ca pe o tableta performanta te poti uita la filme cu vampiri, sa joci jocuri cu vampiri sau sa te uiti la poze cu vampiri. Acesta este cel mai simplu raspuns.

Daca esti cu adevarat pasionat de vampiri si de lumea lor misterioasa, cel mai tare lucru este sa iti personalizezi tableta, indiferent daca ai un iPad sau alt tip de tableta, cu o tema legata de vampirism. Asta se poate indeplini cu ajutorul unei huse pentru iPad personalizate, pe care va fi scris chiar numele tau. Pe tableta poti sa citesti carti cu vampiri, iar acest gadget poate fi si el personalizat si chiar nu conteaza daca ai un iPad, sau un Kindle Fire.

Suntem in tara legendelor despre vampiri si poate ca nu suntem atat de fascinati precum sunt strainii de aceste legende. Totusi, de cand au aparut filme precum “Dracula” si seriale precum “Buffy, spaima vampirilor” sau “Vampire Diaries”, exista un fel de moda a vampirismului, deoarece multi tineri isi doresc macar in joaca sa se simta ca un adevarat vampir.

Chiar si copiii viseaza asta, mai ales ca vampirismul nu mai e ceva atat de infricosator cum era candva, parca e mai familiar, nu-i asa? Parca totul a inceput cu seria de filme “Twilight”, iar serialele cu vampiri sunt acum la fel de in voga cum erau filmele de actiune pana nu demult.

Daca ai un iPad sau un Kindle si esti pasionat de vampiri, gadgetul tau va fi cel mai cool dupa ce il personalizezi cu numele tau si cu o tema legata de vampiri. La Vampiresa iti ofera sansa a-ti personaliza iPad-ul chiar cu numele tau. Un fan al filmelor si serialelor cu vampiri nu trebuie sa piarda sansa de a se bucura de o tableta cu tema potrivita atunci cand vizioneaza serialul preferat chiar pe tableta. Asadar, aceasta este legatura dintre un iPad si un vampir, o legatura pe atat de puternica pe cat este pasiunea ta pentru vampiri.

Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *