Contact

Pentru întrebări, sugestii, tot felul de parteneriate sau orice vă mai trece prin cap, mă puteţi contacta pe e-mail:  varianta1 sau pe varianta2.

Acesta sunt eu, cel pe care doriți să îl contactați:

bogdan federeac foto cornel mosneag

Foto credit: Cornel Moșneag

Cum poți sprijini Lumea lui Fede?

Poți sprijină blogul folosind acest link-uri pentru a cumpără cărți de pe Elefant sau Libris sau ce vreți voi de pe eMag, iar magazinele îmi vor plăti un comision pentru că le-am trimis clienți.

Comentarii

 • Buna ziua, Bunu Dyu(s)*

  Aveti aici 4 pastile de mandrie nationala (a se studia cu atentie toate 4, in rezolutie 1080p de youtube, si imaginea clipului marita cat ecranul monitorului, altfel nu se vad detaliile):

  Noi, Arianii-daci, Partea 1, Full-HD:

  Noi, Arianii-Daci, Partea a 2, Full-HD: http://youtu.be/GO-GGdZvkrw

  Noi, Arianii-Daci, Partea a 3, Full-HD:

  Noi, Arianii-Daci, Partea a 4, HD:

  Pe youtube (la Vimeo nu e nevoie) seteaza rezolutia la 1080p pe youtube (pe vimeo nu e nevoie), de la rotita de sub clip-uri, dreapta.
  Episoade urmatoare vor urma in viitor.

  Apoi daca vrei, ne-ati putea ajuta si voi la trezirea natiunii, cu redistribuirea filmelor, masal mai departe, caci o natiune trezita poate schimba minciunile din cartile de scoala masonice, cu ADEVARUL ISTORIC, dupa care ALTFEL ne va privi/trata planeta, si astfel ne vom putea recapata istoria si identitatea nationala si planetara pe care am avut-o candva, inca de la facerea lumii.

  PS: Important e de redistribuit si la profesori si invatatori, sa isi invete copii la scoli, caci dictatul evreo-masonic venit de la Bruxelles in 2007 a interzis mentionarea in manualele noastre scolare orice istorie inainte de 106 AD, (cand criminalul Traian a distrus Dacia) masonii din Bruxelles pretinzand ca "inainte de 106 A.D. dacii nu au existat 😉 deci nu am avut atunci istorie, istoria noastra in 106 A.D. a inceput" 😉 (deci Traian in 105 si 106 A.D. s-a luptat aici cu aerul 😉 (ca si in anii precedenti) si a cucerit o tara care atunci "nu exista" 😉 )

  Vezi minutul 5:40 aici http://youtu.be/aflh0UJ_KZ0 ca si aici pomeneste de dictatul ala, dar din pacate aici in termeni mult mai blanzi, probabil altfel nu ar fi fost aprobata emisiunea sa fie transmisa la TV. (Cenzura TV e activa puternic in Romania, si e condusa de masonii evrei)

  Consideram ca FIECARE ROMAN E DATOR SA AJUTE LA SALVAREA NEAMULUI PRIN DEZVALUIREA ADEVARULUI ISTORIC cel putin.

  Restul documentarelor sunt pe youtube, la acelasi nickname ca si seria cu arianii.
  Enciclopedia Dacica (acum doar 4 albume) e aici la profilul meu.

  *Salutare veche a dacilor.

 • Au aparut intre timp inca 3 documentare.. daca ai interes. Deci primele 4 episoade le ai mai sus, iar dinjos ai trilogia episodului 5:

  Noi, Arianii-Daci, Partea a 5-a (prima jumatate), in 720p HD:

  Noi, Arianii-Daci, Partea a 5-a (a doua jumatate) in 1080p FullHD:
  https://youtu.be/7PunD_-dPHs

  Noi, Arianii-Daci, Partea a 5-a (Epilogue) in 1080p FullHD:
  https://youtu.be/TEt5EhsvxPc
  Sau cu extra updates(mai ales la urma dar nu numai..) pe Vimeo, dar acolo in 720p:

  Pe youtube (la Vimeo nu e nevoie) seteaza rezolutia la 1080p pe youtube de la rotita de sub clip-uri, dreapta(apare cand stai cu mausul/sageata pe film).
  Episoade urmatoare vor urma in viitor.

Leave a Reply