Categories
Din online

Nu moare Facebook când vor câinii

În timp ce unii au declarat deja moartea celei mai mari rețele de socializare, în luna martie a acestui an s-a ajung la cifra de 8 milioane de utilizatori Facebook în România, fiind vorba despre o creștere, nicidecum o scădere. Conform Facebrands, la începutul anului 2014 erau 7 milioane de utilizatori în România și 7.6 milioane de utilizatori la începutul anului 2015. Asta înseamnă că tot mai mulți părinți și bunici și-au făcut conturi. 8 milioane de utilizatori nu înseamnă neapărat un câștig pentru că am o vagă impresie că interacțiunea de pe Facebook a într-o continuă scădere, petrecem tot mai puțin timp.

Interesant mi se pare un lucru la harta utilizatorilor de Facebook din România: 280.000 de utilizatori și-au setat orașul ca fiind Iași, populația orașului Iași fiind de 290.000 de locuitori (conform recensământului din anul 2011). E ca și cum toți ieșenii ar fi pe Facebook. E singurul oraș la care diferența dintre numărul de locuitori și numărul celor care și-au setat orașul este atât de mică.

8 milioane de utilizatori de facebook

By Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

1 răspuns la “Nu moare Facebook când vor câinii”

Este foarte mult, dar aproape jumateta din populatia Romaniei are cont de facebook. Eu cred ca mai bine trece timul cu o carte in mana decat sa stai in fata calculatorului toata ziua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image