Sistemele de automatizari porti – un plus pentru orice proprietate

Unul dintre lucrurile pe care le poti face pentru a mari gradul de siguranta si de confort al proprietatii tale este sa folosesti sisteme de automatizare porti care iti permit sa deschizi portile cu o simpla apasare a unui buton de telecomanda. In functie de tipul de poarta, un astfel de sistem poate chiar sa creasca valoarea unei proprietati sau sa-i imbunatateasca imaginea. Automatizarea de porti se face printr-un kit folosit special pentru acest scop, care are o aplicabilitate mare, putand fi instalat atat pentru spatii rezidentiale, cat si industriale sau comerciale.

Mi-am instalat si eu recent un sistem de automatizari pentru portile de la intrarea in curtea casei mele de la tara, acestea fiind porti batante. Insa exista astfel de sisteme si pentru porti culisante sau autoportante. Intre cele trei tipuri de porti exista diferente majore. De exemplu, portile batante sunt cele clasice pe care toata lumea le cunoaste, insa portile culisante sunt dintr-o bucata si gliseaza pe o sina. Portile autoportante sunt similare celor culisante, insa sina este suspendata si atasata de porti in loc sa fie pe sol.

In curtea casei am un caine, o pisica si mai multe gaini, asa ca portile automatizate imi sunt foarte utile pentru a tine animalele in siguranta. Inainte de a instala kit-ul de automatizare, s-a intamplat de cateva ori sa imi dispara cateva pasari din curte, pentru ca au fost probabil furate. De cand am portile automate, acest lucru nu s-a mai intamplat, iar asta este minunat! Nu doar ca ma simt mai in siguranta, dar stiu si ca bunurile mele sunt ferite de hoti.

Un alt lucru de apreciat la portile automate este confortul pe care il aduc, deoarece iti permit sa le deschizi sau inchizi de la distanta, cu ajutorul telecomenzii. Cand vine vreme rea sau cand vii cu masina acasa, trebuie doar sa folosesti telecomanda ca sa actionezi poarta. Nici nu trebuie sa te dai jos din masina sau sa iesi din casa!

Inainte de a instala propriul sistem de automatizari porti, am vazut la un vecin cat de elegant dechide el portile doar folosind telecomanda. Mi se parea ceva de lux si credeam ca nu imi permit asa ceva. Dupa ce am facut o cautare pe internet, am realizat ca acum un kit de automatizare este foarte accesibil, asa ca am decis sa imi cumpar si eu unul. Indiferent ce proprietate detii, sistemele de automatizari porti sunt extrem de utile. Ele se folosesc si pentru sediile de firme sau spatiile industriale.

Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *