Vizita la medicul dentist este esentiala pentru un zambet perfect

Cei mai multi dintre noi se tem de dentist si mereu vor incerca sa amane vizita la medicul stomatolog, chiar si atunci cand vine vorba despre o problema minora. Ignorand aceste mici semne ca dintii nostri se cariaza, vom ajunge in situatia in care o singura programare la un dentist in Brasov nu va fi suficienta si vom fi nevoiti sa facem programari pentru mai multe interventii.

Cu siguranta in perioada copilariei, o experienta neplacuta intr-un cabinet stomatologic a fost unul din factorii care a amplificat teama de dentist si in perioada adulta. Acest lucru inseamna ca vom evita vizitele la dentist ori de cate ori vom putea, pana vom ajunge in acel moment in care dintii nostri nu vor putea fi salvati.

Un zambet perfect este esential in ziua de azi si ar trebui sa avem extrem de multa grija de ei, si de fiecare data cand apare o problema sa ne prezentam la medicul stomatolog. Acum, tehnica si aparatele folosite fac ca toate interventiile sa fie nedureroase, eficiente si realizate intr-un timp cat mai scurt. Daca vom cauta pe internet un medic dentist din Brasov, Bucuresti sau oricare alt oras, vom putea observa ca fiecare clinica stomatologica isi prezinta serviciile ca fiind mai putin invazive si nedureroase. Filmuletele care circula pe internet ne demonstreaza cat de mult a evoluat acest domeniu si cum putem rezolva orice problema am avea.

Cu toate ca problemele dentare pot fi rezolvate intr-un timp scurt si eficient, de cele mai multe ori preturile ridicate ii sperie pe cei mai multi dintre noi, deoarece trebuie sa recunoastem, unele interventii pot fi extrem de costisitoare si nu toata lumea si le permite. Din aceasta cauza, vedem oameni care au dinti lipsa si foarte cariati.

Pe de alta parte, trebuie sa ii luam in considerare si pe cei ignoranti. Constientizeaza ca dintii lor sunt cariati, insa nu acorda importanta si atentie acestui aspect. Cu siguranta o vizita la dentist, la timpul potrivit, te poate scuti de probleme estetice ale danturii tale, de dureri si interventii mai complicate si costisitoare, insa multi nu se gandesc ca timpul va amplifica problema, nu o va rezolva. Cand ne gandim cat de simplu poate fi sa scapi de o carie, te intrebi de ce atat de multi oameni evita vizita la medicul stomatolog, iar raspunsul corect cred ca este: teama.

Pentru a avea dinti frumosi si un zambet perfect este esential sa ne prezentam la dentist ori de cate ori apare o problema, iar daca suntem suficient de norocosi si dintii nostri sunt sanatosi, un control regulat, din 6 in 6 luni este obligatoriu. Doar in acest fel vom reusi sa ne salvam dantura.

Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *