Cu cât se apropia iarna, cu atât crește numărul politicienilor care își anunță intenția sau candidatura la prezidențiale. MRU și Predoiu își fac reclamă de luni de zile prin Adsense (Predoiu încă de prin februarie este de profesie candidat la alegerile prezidențiale), Ponta își lustruiește pantofii și își anunță candidatura din mijlocul sinistraților, Johannis pare un primar bun (dar asta nu îl recomandă ca președinte) plus mulți-mulți alții. Dreapta se unește, dreapta se divide, alianțe se fac și desfac, noi convenții, noi uniuni, aproape aceiași oameni.

Și uite că la începutul unui august canicular își anunță candidatura și singurul politician pe care l-aș vota fără să stau pe gânduri – mai are rost să precizez că e prima femeie din România ce candidează pentru această funcție?

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns