24 ianuarie ... 2012 la Iași
24 ianuarie … 2012 la Iași

În timp ce politrucii români au încercat astăzi se apară la teveu participând la evenimente dedicate Unirii de la 1859, în fața Consulatului României de la Cernăuți s-a scandat „UE, România, ajutați-ne!”. Și la Iași au fost scandări, atât la adresa președintelui Traian Băsescu, cât și la adresa premierului Victor Ponta, a „prezidențialului” Crin Antonescu și la adresa „guvernatorului Moldovei” Gheorghe Nichita. Pentru prima dată nu s-a jucat Hora Unirii.

Ucraina continua să fiarbă, România lâncezește.

Patriarhia continua să ceară în nesimțirea bani de la Consiliile Județene și nu numai, la Neamț locuitorii unui cartier sunt dați în judecată de preoți pentru că nu vor să piardă spațiul verde dintre blocuri în favoarea unei biserici(oricum este una în imediata apropiere), în timp ce în Ucraina preoții se pun între protestatari și polițiști și spun o rugăciune pentru popor și binele său (să nu uităm că în urma protestelor de joi, 23 ianuarie 2014, în Ucraina au murit 5 persoane și au fost rănite 300).

preot proteste ucraina

Sursa foto

Ucraina este oala sub presiune uitată pe aragaz, România este ibricul murdar de cafea uitat în chiuvetă.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns