Eu, cel din 2008
Eu, cel din 2008

Până să ating primul sfert de veac mai am de așteptat câteva luni (ce-i drept, nu multe) și deja mă simt bătrân. E strict legat de aventura mea cu online-ul sau cu scrisul:

  • 11 ani de la prima colaborare cu o revistă: în 2003 am fost cooptat în redacția revistei Jurnal Școlar, editată de Școala Generală cu clasele I-VIII Săveni. În paginile revistei am publicat primele articole, primele povestiri, primele poezii, primele reportaje.
  • 8 ani de la debut: deși scriam în reviste școlare încă din 2003, abia în 2006 mi-am văzut numele tipărit în publicații „serioase”, de la poemul în Evenimentul de Botoșanila cele publicate în revistele Poezia, Poesis sau Constelații ieșene.
  • 6 ani de blogging: în martie 2008 îmi deschideam primul blog pe platforma gratuită Blogspot. Am renunțat la Blogspot în 2012 după vreo 200 de articole și 30.000 de vizitatori.
  • 3 ani de presă: în martie 2011 aveam să mă ocup pentru o bună perioadă de timp de Agenda de Iași; practic aici am aflat cum se redactează o știre, cum să fac o relatare, cum să mă ocup de o investigație. În aceeași perioadă am avut și câteva colaborări cu alte publicații, atât print cât și online, de la HotNews, RomâniaCurată și DeCeNews, la Libertatea și Cancan. Tot în acea perioadă descopeream SEO-ul și advertorialele, publicitatea și viralele.
  • 2 ani de Fede.ro: pe 5 iunie am publicat prima postare pe actualul blog – luna aceasta probabil voi publica postarea cu numărul 500 (momentan sunt la postarea cu numărul 491)
  • 2 ani de Dragoste cu acordul părințilorvolumul meu de debut.

Și cele enumerate mai sus sunt doar câteva jaloane din aventura mea cu scrisul și online-ul din ultimii 11 ani. Dar acum parcă mă îngrozesc: au trecut deja 11 ani?

Să ne citim sănătoși și peste alți 11! 😉

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

One thought on “25-11: un soi de bilanț

Lasă un răspuns