Vara este anotimpul preferat de toata lumea pentru ca e asociat cu vacanta, distractia si soarele arzator, insa e si perioada anului cand peste tot in lume au loc diverse festivaluri de muzica la care e musai sa participi daca iti place distractia alaturi de cei mai faini oameni.

Opreste-te acum din cautat oferte Grecia pentru vacanta de vara. Nu iti irosi concediul pe o plaja. 10 zile sa te arzi la soare si sa faci putina baie in mare, intr-o statiune de lux unde nispiul e cel mai fin, nu se compara cu experienta traita la un festival de muzica. Indiferent ca preferi unul in tara noastra sau vrei sa pleci intr-o alta tara, un asemenea eveniment va fi cu siguranta o alegere perfecta.

Asadar, vara asta, daca vrei si ai bani, te poti plimba prin toata lumea, la toate festivalurile de muzica. Am sa iti prezint cateva din ele, iar la final tu decizi daca merita experienta.

1. Electric Castle.
Un festival de muzica electronica langa un castel, la Cluj. Anul asta se va desfasura in perioada 14-17 iulie. Daca iti doresti o experienta inedita alaturi de prietenii tai, acolo e locul perfect. Anul trecut, desi vremea nu a tinut cu ei, toata lumea s-a distrat. De fapt, cizmele au fost vedeta festivalului.

2. Untold festival
Desi anul trecut a fost doar la prima editie, Untold a fost unul din cele mai tari festivaluri nu doar din Romania, ci si din Europa. A fost extrem de apreciat pentru tematica si spectacolul oferit. Cei care au fost la Cluj s-au distrat alaturi de cei mai mari Dj ai lumii. Anul acesta festivalul se ridica la nivelul asteptarilor si au fost deja anuntati o parte din Dj care vor mixa pe scenele de la Cluj.

3. Tomorrowland
Unul din cele mai mari festivaluri de muzica electronica din lume. Are loc la Belgia, tine 2 zile si se desfasoara pe 75 de scene. Cei mai mari Dj ai lumii au mixat pe aceste scene, iar ceea ce il face si mai special e ca decorul pare desprins din povesti.

4. Szighet
E in Budapesta. Locatia este unul din plusurile acestui festival, o insula, pe Dunare, Insula Libertatii . Pe langa muzica vei gasi arta, distractie si amuzament la tot pasul.

5. Coachella
Este unul din cele mai mari festivaluri din lume. Este in California, in aprilie, iar dacă participi la acest eveniment ai ocazia sa te intalnesti cu oricare dintre vedetele de la Hollywood. Vestea trista e ca bileletele s-au vandut deja (intr-o ora dupa ce au fost puse la vanzare).

Ideal Tour agentie de turism
B-dul Unirii nr. 3, ap 22 Baia Mare,430242 Maramures, RO
Phone: 0262 211 545

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns