Categorii
Actualitate

6 februarie 2012, ziua în care România a avut 3 premieri

6 februarie 2012 ar trebui să fie o zi istorică: la ora 10.30 Emil Boc şi-a prezentat demisia. Unii au spus că trebuia să o facă mai repede- nu comentez. Traian Băsescu a declarat că a vorbit cu Boc despre demisie încă din luna decembrie, dar decizia a fost amânată din interese naţionale. Astăzi a fost ultima zi pentru Emil Boc la Palatul Victoria.
În jurul amiezei, Traian Băsescu a luat act de demisia lui Emil Boc din funcţia de prim-ministru şi a semnat decretul de numire a lui Cătălin Predoiu ca prim-ministru interimar. Asta până la formarea noului Guvern.

Spre seară, puţin după ora 20.00, Traian Băsescu a ieşit în faţa camerelor să propună un prim-ministru. Acela este Mihai Răzvan Ungureanu (tre’să-l ştiţi, e simpatic, e născut în Iaşi, a fost ministru de Externe, unii zic că era securist convins în perioada liceului, până la numirea oficială ca prim-ministru este şeful Serviciului de Informatii Externe…).

USL-iştii deja au anunţat că nu vor da votul de încredere Guvernului Ungureanu.

Să mai treacă vreo două zile, prevăd că România va mai avea un prim-ministru.

Până atunci, cârcotesc puţin la o ştire publicată pe realitatea.net, puţin înainte de ora 20.00 : „Luminile şi umbrele din cariera lui Mihai Răzvan Ungureanu”. De fapt, las print screen-ul, găsiţi voi bubele.

De Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image