6 februarie 2012 ar trebui să fie o zi istorică: la ora 10.30 Emil Boc şi-a prezentat demisia. Unii au spus că trebuia să o facă mai repede- nu comentez. Traian Băsescu a declarat că a vorbit cu Boc despre demisie încă din luna decembrie, dar decizia a fost amânată din interese naţionale. Astăzi a fost ultima zi pentru Emil Boc la Palatul Victoria.
În jurul amiezei, Traian Băsescu a luat act de demisia lui Emil Boc din funcţia de prim-ministru şi a semnat decretul de numire a lui Cătălin Predoiu ca prim-ministru interimar. Asta până la formarea noului Guvern.

Spre seară, puţin după ora 20.00, Traian Băsescu a ieşit în faţa camerelor să propună un prim-ministru. Acela este Mihai Răzvan Ungureanu (tre’să-l ştiţi, e simpatic, e născut în Iaşi, a fost ministru de Externe, unii zic că era securist convins în perioada liceului, până la numirea oficială ca prim-ministru este şeful Serviciului de Informatii Externe…).

USL-iştii deja au anunţat că nu vor da votul de încredere Guvernului Ungureanu.

Să mai treacă vreo două zile, prevăd că România va mai avea un prim-ministru.

Până atunci, cârcotesc puţin la o ştire publicată pe realitatea.net, puţin înainte de ora 20.00 : „Luminile şi umbrele din cariera lui Mihai Răzvan Ungureanu”. De fapt, las print screen-ul, găsiţi voi bubele.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns