coperta-dragoste-cu-acordul-parintilor-bogdan-federeacPiața cărții în România nu stă foarte bine și nu o spun doar eu, ci o spune toată lume.La sfârșitul anului 2012, debutam, în urma unui concurs, la o editură ieșeană. Oarecum a fost un debut neașteptat, venit cumva prematur. Tirajul cărții a fost mic (cum altfel la un volum de poezie și ăla de debut), iar despre distribuție nici nu putem vorbi.

După ce am văzut că și la mai mult de un an prietenii mă întrebau despre volum, în luna ianuarie a acestui an am făcut un mic experiment și mi-am pus volumul de debut, „Dragoste cu acordul părinților” pe ISSUU. Rezultatul a fost puțin peste așteptările mele: a fost citit de mai multe persoane decât tirajul inițial și răsfoit (virtual) de șapte ori mai multe decât tirajul.

Acum vin cu altceva: te abonezi la Newsletter și primești gratuit volumul în format PDF.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

2 comentarii la „Abonează-te la Newsletter și primești „Dragoste cu acordul părinților”

Lasă un răspuns