fan.courierBlack Friday-ul din acest an a fost o premieră din mai multe puncte de vedere. După ce zilele trecute am scris despre reducerea de 90 de bani a celor de la DOMO, e timpul să zic ceva și de  … Fan Courier.

Luni, 2 decembrie, la 10 zile de când au dat comanda de la eMag și la multe și multe sms-uri cum că li se va livra produsul sau produsele, mulți români încă nu și-au primit mult doritele sau mult redusele produse. În consecință, la doar câteva zile de la Black Friday, au înroșit liniile telefonice de la eMag și Fan Courier, la fel ca și conturile de mail, la fel ca și conturile de Facebook. Pe pagina de Facebook a celor de la Fan Courier, un nene, zis și Barba Neagra, era revoltat că tot românul s-a trezit să comenteze și să protesteze că nu i-a fost onorată comanda cât mai repede. Așa că tânărul a răspuns: „toti sunt buni la comentat ca nu le-a fost livrat coletul a 2 zi normal cand in loc de un singur camion de fan coruier vin 4 intro dimineata ca toata lumea isi ia masini de spalat frigidere si televizoare de pe net macar daca tot vati comandat toate prostiile si ati blocat livrarile taceti dracu din gura”. Nu îți trebuie multă atenție să îți dai seama că omul este angajat al firmei de curierat. Într-o țară civilizată (ceea ce România nu este) tânărul avea contractul de muncă desfăcut a doua zi. El își are pâinea datorită prostimii pe care o îndeamnă să tacă „dracu din gură”. După cum scrie, dacă va fi dat de la muncă, ar trebui să mai treacă pe la școală, să învețe unde se pun cratimele și virgulele măcar.

Cu asemenea angajați, nu-i de mirare haosul creat.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

3 comentarii la „Angajat Fan Courier: „Dacă tot v-ați comandat toate prostiile și ați blocat livrările, tăceți dracu’ din gură”

Lasă un răspuns