Antrenorul Ionuț Popa și-a greșit cariera! Oricând poate fura pâinea de la gura lui CTP


Ionuț Popa: Tu crezi că la referendum au fost atâţia cât zic aştia că au fost? (Foto: arq.ro)

Dosarul Referendumului din data de 29 iulie 2012 este pe buzele tuturor. De la oamenii simpli care stau la o bârfă pe banca din fața blocului, la țăranii care discută în fața porții ceea ce au văzut și auzit la TV, până la profesori, medici, comisari europeni sau americani, până și cei din lumea fotbalului se leagă de acest scandal.

În urma meciului CFR Cluj – CSMS Iași disputat vineri, 17 august, Ionuț Popa a venit cu o declarație simpatică – unii ar spune declarație bombă. În urma declarației de aseară toți vor sări cu concluzia: „Bă, antrenorul de la Poli e băsist! Mai mult ca sigur nici nu a fost la vot!” Despre ce este vorba?

Meciul CFR Cluj – CSMS Iași s-a încheiat cu o remiză, scor 2-2. Primul gol l-au dat clujenii, în minutul 20 (Cadu), ieșeanul Milea a egalat în minutul 69, Herghelegiu a mărit diferența pentru CSMS în minutul 71, iar Hora a marcat golul egalizator în minutul 73. Tensiune maximă – doar au fost 3 goluri în 4 minute (ceva rar pentru Liga I de fotbal de la noi), iar primul gol al meciului a fost marcat din penalty. Plecând de la acest penalty, la conferința de presă de după meci, antrenorul CSMS Iași, Ionuț Popa, a spus că  „Cei de la comisie citesc ziarele şi îl taxează pe guralivul de Popa. Dar ce, eu sînt prost să zic dacă a fost azi 11 metri? Tu crezi că la referendum au fost atâţia cât zic aştia că au fost?” Pentru mine declarația asta face cât zece ore de talk show-uri politice și 100 de pagini de editoriale semnate de politologii și analiștii lui pește.

Spuneți și voi, nu a fost simpatic Ionuț Popa declarând așa un adevăr?

 151 total views


Lasă un răspuns