Apasă like pentru a vedea clipul / fotografia


Oameni buni, nu vă mai lăsați păcăliți de toate site-urile care îți cer like / share ca să vezi ultima imagine dintr-un articol lacrimogen sau un video ce se anunță viral.

Ultimul exemplu: articolul „Cum ar fi daca ne-am purta in viata reala exact ca pe facebook. Un clip de milioane de afisari” publicat pe amuzament.jocurione.net are peste 15.000 de like-uri în 4 zile. Cum? Simplu: după primul paragraf din articol scrie: „apasă like și confirmă pentru a vedea clipul”.

Buuun. Știu că e comod să apeși like-ul, dar mă dezgustă site-urile care te obligă să faci asta pentru a vedea conținut, mai ales când nu este al lor. Nu, site-urile de genul dau copy-paste de pe alte site-uri.

În cazul de față, e un articol publicat de site-ul protv.ro pe 12 ianuarie 2014. Bine, și cei de la protv.ro au făcut un mic artificiu: articolul a fost publicat mai întâi pe 23 octombrie 2013, iar acum au schimbat doar data.

E simplu, nu? Furi cu nerușinare materiale de pe alte site-uri, dar îi obligi pe cititor să dea like / share pentru a-l vedea integral.

like si share1

Loading


Un răspuns la “Apasă like pentru a vedea clipul / fotografia”

Lasă un răspuns