Aproape Unplugged sau despre cum să îți intre folk-rock-ul în măduva oaselor


De la Motorfest 2011

În urmă cu un an și jumătate trebuia să scriu câteva cuvinte despre băieții de la Aproape Unplugged; aveam un parteneriat media între publicația la care lucram și un local fain din Iași. Spicuiesc din ceea ce a rezultat:

„Preț de trei ore puteți asista la un concert exploziv, cu multe cântece cunoscute, dar reinterpretate și reorchestrate, purtând marca Aproape Unplugged. De la cântece studențești sau de munte, la piese de rezistență din folk-ul și rock-ul românesc, la cântece din repertoriul artiștilor internaționali, băieții de la Aproape Unplugged vi le oferă pe toate. Trupa este formată din Gilly – Virgil Barbu (chitară, voce), Lucian Fătu (percuție) și Vlad Nedelcu (chitară,voce), trei tineri pentru care muzica înseamnă artă și viață.” La ceva timp după, am dat peste această prezentare în mai multe locuri: site-ul Motorfest, revista „Zile și nopți”, ziarul „Bârfa de Iași” și alte locuri. În fine, important este că de doi ani de zile băieții ne încântă constant cu muzica lor.

http://www.facebook.com/aproapeunplugged

În Iași trupa Aproape Unplugged a ieșit din underground pentru că știu să se facă auziți și iubiți (cel puțin săptămânal au câte o cântare live).  Nu multe din trupele care mai activează în oraș au succesul și publicul lor – poate Sukar Nation și Pinholes.

Și pentru că e marți, vă aștept În Taverna Music Pub la o zdrăngăneală faină la care nu poți spune altceva decât „Bine băieții!”

Cu ocazia asta, poate îi urăm ”La Mulți Ani!” lui Lucian, la miezul nopții …

Ca să nu stârnesc curiozitatea gratuit, las și câteva înregistrări cu băieții (de prin Tavernă și Griff):

Loading


Un răspuns la “Aproape Unplugged sau despre cum să îți intre folk-rock-ul în măduva oaselor”

  1. Iașul zilelor tale | Aproape Unplugged live in Taverna Music Pub (19 februarie 2013) spune:

    […] Mai multe detalii despre trupa Aproape Unplugged gasiti aici […]

Lasă un răspuns