Categorii
Actualitate

Băsescu revine la Cotroceni! România iese din criza economică în urma vânzărilor masive de șervețele nazale și hârtie igienică

Pentru că trăim în țara „Breaking News”:

– azi, 21 august 2012, Curtea Constituțională Română a decis invalidarea Referendumului din data de 29 iulie, iar președintele Traian Băsescu revine la Cotroceni (eu zic că nenea Băse este mai tare ca tătuca Ilici: cu două alegeri prezidențiale câștigate pe muchie de cuțit  și două suspendări în urma cărora a revenit la Cotroceni, Traian Băsescu tocmai se află la al patrulea mandat ca președinte al țării);
-ieșeanca Mona Pivniceru urmează să fie instalată pe fotoliul de ministru al Justiției, chiar dacă Băsescu revine ca președinte;
– pe 28 august Dinu Patriciu va primi o condamnare la închisoare cu executare (care nu va fi definitivă și irevocabilă), dar vor dura ani de zile până când îl vom vedea pe Dinu Patriciu cu o pereche de cătușe la mâini.

„Un fleac, i-am ciuruit!”, cu declarația asta ar trebui să apară Băse în fața jurnaliștilor; nu strică nici „Ponta, nici nu știi cât de mic începi să fii!” sau un Anontescu care să zică „Băse, sper că ești fericit acum!”

Să lăsăm gluma deoparte.

„Breaking News” am vrut, Breaking News să fie, dar pe site-ul România TV (rtv.net) se anunță – nu știu cum să-i zic, telenovelă de proporții sau dramă națională: „Protest în fața CCR. Oamenii au izbucnit în plâns când au auzit verdictul Curții”. Din surse sigure am aflat că Fuego urmează să își facă apariția printre protestatari, 8.5 milioane de români își vor lăsa toate grijile deoparte și vor veni în București s-o pună de marea plângăciune națională. Ți-o și imaginezi pe tanti Maricica: „Domnule, nu e normal așa ceva! Mi-ai dat băieții ăștia buni de la USL câteva sute de mii de lei, să îmi iau niște medicamente iar eu am fost și am votat la șase secții de votare. Șase secții și Băsescu tot la Cotroceni rămâne?! În ce țară trăim?!”

Tot pe surse am aflat că producția fabricelor de celuloză și șervețele de hârtie a sărit în aer: România iese din criza economică datorită românilor care își șterg nasul și lacrimele cu hârtia igienică și șervețele de unică folosință produse în fabricele noastre.

6-3: referendum organizat ca la carte, dar nu a fost cvorum. Aștept ziua în care naționala României va avea scorul ăsta în Finala Cupei Mondiale de Fotbal cu Brazilia.

Nu știu de ce în minte mi-a venit piesa asta

De Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

Un răspuns la “Băsescu revine la Cotroceni! România iese din criza economică în urma vânzărilor masive de șervețele nazale și hârtie igienică”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image