Bătaia de joc este un subiect pe ordinea de zi la Iași: azi facem trecere de pietoni pe un pietonal, mâine o spargem că am îngropat gura de canalizare


Nu știu dacă cineva mai înțelege ce se întâmplă cu Bulevardul Ștefan cel Mare: ba e pietonal pe toată lungimea, ba doar pe jumătate … acum două luni de zile toată lumea se minuna că pe pietonal s-au realizat două treceri de pietoni (!) din marmură și granit. Hai, treacă! Dacă nu avem bulevard la standarde europene, măcar avem pietonal cu trecere de pietoni, ca bătrânii gârboviți să ofere prioritate mamelor vitezomane ce împing cărucioarele cu copii.

Miercuri dimineață însă mi s-a demonstrat că la Iași tot ceea ce se face este o muncă sisifică: la două luni după realizarea trecerilor de pietoni (din zona fostului magazin Materna), una dintre acestea a fost spartă pentru că … au uitat îngropată o gură de canalizare. Halal treabă!

Pe final țin să amintesc că se apropie luna august, iar proiectul „Dezvoltare rețea stradală în zona culturală, istorică și turistică a municipiului Iași” (a cărui valoare trece de 91 milioane de lei, mare parte fiind reprezentată de fonduri europene) trebuia finalizat încă de pe data de 16.02.2013, dată amânată pentru 16.08.2012, termen modificat apoi pentru 16.07.2013 … A trecut data de 16, iar proiectul încă nu este finalizat (iar primarul Iașului declara la începutul verii că va sancționa el însuși orice proiect pe fonduri europene care nu respectă data finalizării).

CITEȘTE ȘI Bătaie de joc la Iași pe un proiect de peste 91 milioane de lei

Loading


Un răspuns la “Bătaia de joc este un subiect pe ordinea de zi la Iași: azi facem trecere de pietoni pe un pietonal, mâine o spargem că am îngropat gura de canalizare”

Lasă un răspuns