Biletul loto dus la moștele lui Dimitrie cel Nou: Văru vs. Mercador


Azi am văzut o avalanșă pe Facebook legată de anunțul de pe Mercador prin care un nene scotea la vânzare un „bilet de loto (necompletat, dar poți pune ce vrei tu, evident c-o să câștigi), dus la moaștele lui Dimitrie cel Nou, în București. Proaspăt sfințit, în octombrie 2013.” Prețul pentru biletul-minune: 10 lei, negociabil.

bilet loto sf dumitru

Toți au luat biletul de bune, au dat share peste share, comentarii peste comentarii.  Realitatea.net („Licitație inedită pe internet. Ce vinde un român inventiv”),  Eclujeanul.ro (sub titlul „Bilet Loto 6/49 de vânzare pe internet, după ce a fost sfințit la moaștele Sf. Dimitrie cel Nou”. (…) „Un cetățean din București a scos la vânzare pe internet biletul (…)”.) și Max-media.ro („Haios! Bilet de loto sființit (sic!) la moaștele Sf. Dimitrie cel Nou”) au mușcat anunțul. Max-media, care scrie sfințit cu doi de „i” (lasă, noi să fiim sănătoși!) citează Getlokal.ro. Și dacă mergi la sursă, la Getlokal, vezi că e și un mini-interviu cu George Bonea, cel care a postat anunțul. Da, dacă îți sună cunoscut, poate pentru că scrie la Academia Cațavencu … Da, fraților, e fost o glumă, una pentru văru de la Tocmai și pentru Mercador, dar pe care au mușcat-o și alții. Se pare că în competiția dintre cele două site-uri  de anunțuri, de pierdut pierde prostimea.

Dacă totuși erau doritori pentru bilet (eventual tovarășu Ponta, ca să aibă de unde mări salariile bugetarilor cu mai mult decât este rata inflației), aflați că ambele site-uri au închis anunțul, George spune că va vinde biletul la Dragonul Roșu sau la piață.

Loading


Un răspuns la “Biletul loto dus la moștele lui Dimitrie cel Nou: Văru vs. Mercador”

Lasă un răspuns