Călătoria vieții: Tzury în voluntariat pe trei continente


tzury aventura vietiiI se spune Tzury, iar la întrebarea „Ce vrei să te faci când vei fi mare” îți va răspunde că vrea să nu facă umbră pământului și să ia note mari la Școala Vieții, iar din acest motiv vrea să exploreze lumea. A făcut voluntariat în ultimii 8 ani, pe diferite domenii și iubește să ajute oamenii. Mai noi, Tzury vrea să facă un kenyan zâmbind, să vadă un maestru din Indonezia cum meditează și să încerce să trăiască viața cu pasiunea și dăruirea unui mexican. Pentru Tzury urmează călătoria vieții: urmează să plece în Kenya într-un ONG pe care să îl dezvolte și cu ajutorul căruia să facă proiecte care să ajute la vindecarea cancerului. În Indonezia va preda limba engleză printr-o serie de training-uri de public speeking, iar în Mexic merge să îi ajute pe oameni să înțeleagă România și să ii descopere frumusețile.

Ai crede că personajul de mai sus este un om în toată firea, trecut prin toate încercările vieții și care a realizat că cel mai frumos lucru este să îi ajuți pe ceilalți. Aflați că Tzury, pe numele său Mircea Serediuc este un ieșean adoptat (cu originile pe meleaguri botoșănene), cu abia 25 de ani împliniți, cu un job bun în IT, dar care a renunțat și la job și la confortul din sânul propriei țări pentru a călători pe 3 continente și a-i ajuta pe ceilalți. Va fi plecat în Kenya, Indonezia și Mexic timp de 6 luni, într-o aventură numită de el Continental Rush. Problema este că o astfel de călătorie necesită și ceva costuri (spre exemplu, partea de cazare și masă în Kenya, dar și masa în Indonezia și Mexic). Dacă puteți ajuta un om care își dorește să ajute alți oameni, îi puteți sprijini campania prin donații, fie prin transfer bancar (Banca Transilvania, RO: RO64BRTRL02401201P31814XX, EUR: RO74BTRLEURCRT00p3181401, – Swift: BTRLRO22), fie prin PayPal (mai multe detalii pe blogul lui, tzury.ro). Dacă nu, mai există o variantă, distribuiți povestea lui, astfel încât să ajungă și la alți oameni care l-ar putea ajuta. O parte din costuri au fost acoperite prin campania de crowdfunding pe care a dus-o, fapt pentru care simte că nu pleacă singur în călătoria vieții, „având o grămadă de oameni care cred că p să duc la bun sfârșit nebunia în care m-am băgat”.

continental rush

Cum spuneam și mai sus, în luna iunie urmează să ajungă în Kenya (o țară în care nivelul de trai este foarte scăzut) într-o zonă rurală, unde îi va învăța pe localnici să depisteze cancerul și să dezvolte un ONG. În luna august urmează să ajungă în Indonezia unde va preda unor studenți ”Public Speeking”, în limba engleză. Călătoria continua cu Mexic, în Guantajuato, unde va preda limba română și va vorbi localnicilor despre România, tradițiile și cultura ei.

Partea mișto: Tzury nu este doar un visător, din contră, este un om cu picioarele pe pământ, dar care are vise. Absolvent de Politehnică, deci inginer, fost webdeveloper într-o companie din domeniul IT.

Puteți afla mai multe despre Tzury și călătoria vieții pe site-ul lui sau pe pagina de Facebook a campaniei și, dacă doriți să dați o mână de ajutor în împlinirea unor vise, o puteți face donând.

Loading


Lasă un răspuns