Aproape ca e finalul luni aprilie si primavara inca este timida. Dar asta ne face sa asteptam si cu mai mare interes caldura. Caldura nu inseamna doar natura, verdeata, bere rece, domnisoare in fuste scurte si cu tricouri decoltate. Caldura inseamna si tot mai multe persoane care ies la plimbare. In aceasta categorie intra si tinerele (sau mai putin tinerele) mamici. Si aici ma confrunt cu o problema: nu suport sa vad mamele care-si alapteaza copiii in public. Nu sunt ipocrit, inteleg ca cei mici sunt flamanzi, dar mai stiu ca exista un anumit interval in care mananca. Apoi, femeie, cauta pompe de san electrica spectra si achizitioneaza ceva care sa ne ajute pe toti: si pe tine si pe copil, dar si pe mine, spectatorul nedorit si nedoritor. Intra pe Spectrababy.ro si citeste despre avantajele folosirii unei pompe de san, atat pentru tine, cat si pentru cel mic.
Eu nu pot spune mai multe, sunt in nestiinta de cauza, dar trebuie sa mai renuntam la prejudecati, dar si la mentalitati de tip inceput de secol XIX. Daca nu stii de unde poti achizitiona, intra pe Toyz.ro, mai ales ca este vorba de un site care a inteles cum si ce sa le ofere clientilor. Si ma refer aici ca au lucrat si au mizat pe partea de fidelitate si accesibilitate. Unul dintre avantaje ar fi ratele fara dobanda pentru clinetii care au card Avantaj (CreditEurope), de la BRD sau Banca Transvilania, dobanda fiind suportata de Toyz. De asemenea, pentru toate achizitiile Toyz iti aduce inapoi 2% din valoare comenzii sub forma punctelor de fidelitate ce pot fi folosite pentru plata achizitiilor ulterioare. In afara de acestea, mai exista promotii lunare, discounturi personalizare, promotii permanente si concursuri cu premii.
Treaba cu hranitul copilului la san in public ma duce cu gandul la episodul bataii din troleibuz care a facut inconjorul internetului zilele trecute. Tanara fuma tigara electronica (nu emite fum, ci aburi), batranul nu stia, il deranja gestul si atitudinea. Mai departe stiti cu totii ce s-a intamplat. Mai bine previi ceva decat sa tratezi. Mai bine cu cei sapte ani de acasa, chiar daca nu-s primii sapte ani din viata si sunt lectiile pe care le inveti de-a lungul vietii. Nu asta facem? Cat traim invatam 😉