Cine mai este iesean si cine nu?

Citesc azi pe topiasi.ro (deschidere de site): „Singurul ministru ieșean e ținta unui scandal monstru ce-l poate lăsa fără funcție și-l aduce în fața procurorilor”.

Nu voi scrie despre acuzația de incompatibilitate adusă de ANI ministrului Vasile Cepoi.

Până mai ieri toate ziarele scriau despre numirea magistratului ieșean Mona Pivniceru în fruntea Ministerului Jutiției.

Vasile Cepoi este ministrul Sănătății, iar Mona Pivniceru este ministrul Justiției.

Scurt pe doi: Vasile Cepoi s-a născut în urmă cu 58 de ani în comuna Tudora, iar cariera și-a început-o în anii 1980 la Iași, ca specialist în medicina internă. Mona Pivniceru s-a născut în urmă cu 54 de ani în Huși, județul Vaslui, cariera și-a început-o în 1982 ca avocat în cadrul Baroului Vaslui, din 1991 devine magistrat la Tribunalul Iași. Un botoșănean și o vasluiancă, cei doi ieșeni ce fac parte din Guvernul Ponta.

Pentru cei de la topiasi.ro: dacă ieșeanul Vasile Cepoi este ieșean, de ce nu ar fi și vasluianca Mona Pivniceru ieșeancă?

DACĂ ȚI-A PLĂCUT DĂ UN LIKE ȘI AICI

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns