Zilele in care traim pot fi considerate putin ciudate pentru parintii nostri care au ramas in urma cu tehnologia. Cred ca persoanele de peste 40 de ani sunt mai putin receptive la stilul de viata de acum de cat cei sub 40 de ani. Cei din a doua categorie, in care ma aflu si eu, ne-am obisnuit sa facem platile cu cardul, sa nu fim speriati cand nu avem cash in portofel, suntem obisnuiti sa verificam preturile atat in magazinele fizice, cat si in cele online, nu ne speriem ca am putea lua teapa daca facem cumparaturile din fata calculatorului. E cam greu sa le explici parintilor ca astazi nu trebuie sa pierzi ore in sir prin oras pentru a cauta diferite lucruri, ca poti sta cateva minute pe net si sa gasesti niste aranjamente botez foarte frumoase si la preturi foarte accesibile. Sa organizezi un eveniment mare cum ar fi o nunta sau un botez nu mai necesita miile de drumuri pe care trebuie sa le faci la local, florarii, magazine, biserici, primarie, iar  local, iar florarii si tot asa. Mai mult decat atat, au aparut firme specializate cate te scutesc nu doar de drumurile pomenite mai sus, dar te scutesc si de cautarile pe care trebuie sa le faci in online. Dai un ban, dar ai parte de confort si nu trebuie sa iti bati capul cu toate detaliile si problemele ce pot aparea pe parcurs.

buchet de flori florideluxE greu sa ii spui unui om trecut de 50 de ani ca iti poti comanda pentru nunta sau botez buchete de flori,  lumanari botez, buchete de mireasa sau cocarde pentru nunta (florile ce spun pun in piept poarta numele de cocarde pentru nunta) dintr-o florarie online. Eu stiu ca aceasta categorie de oameni (cei care nu tin pasul cu tehnologia) tind sa creada ca romanii cumpara de pe net doar de Black Friday si doar electrocasnice (ca astfel de evenimente sun promovate si la TV), adevarul este putin diferit de perceptia lor. Oamenii cumpara diverse dintr-o florarie online (buchete de mireasa, corsaje, coronite pentru domnisoarele de onoare, petale de trandafiri, tot felul de buchete de flori, diverse aranjamente de pus pe mese), la fel cum de pe emag se cumpara la greu pampersi pentru copii si asigurari pentru masini. Sunt persoane care dau si peste 10.000 de euro pentru aranjamentele florale pentru nunta.  Pe scurt: internetul este un instrument menit sa te ajute si sa iti imbunatateasca viata.

 

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns