Ce se întâmplă cu formația Iris? Toni Șeicărescu a fost exclus, noul vocal ar fi Rafael


FOTO: rockfm.ro
FOTO: rockfm.ro

La nici un an de zile de când Cristi Minculescu a părăsit, după 32 de ani, formația Iris, lucrurile încă nu sunt limpezi. După ce pe 3 septembrie 2012 Cristi Minculescu, numele celui cu care se confunda formația Iris (și acum, când mă gândesc la Iris mă gândesc la vocea inconfundabilă a lui Minculescu) și-a anunțat retragerea, Ion „Nelu” Dumitrescu, singurul membru al formației care a rezistat de la înființare (1977) până astăzi, a anunțat că Toni Șeicărescu (ex- Direcția 5) va fi noul solist al formației. Recent, tocmai Nelu Dumitrescu a fost cel care l-a criticat dur pe Toni Șeicărescu pentru atitudinea sa. Astăzi, Rock FM anunță că marți seară (25 iunie 2013), Toni Șeicărescu a fost exclus din formație și tot Rock FM anunță că posibilul înlocuitor ar fi Rafael. Rafael?!

Cine este Rafael

Din câte am găsit, Rafael a ajuns în atenția publicului din 2008, după ce a lansat un cover după piesa „Am crezut în ochii tăi” a formației Krypton. Ulterior, Rafael a colaborat cu Flash Band (o formație înființată în anul 2007). În 2011 a înființat formația Rafael&CO (Rafael – voce, Dan Ionescu – chitară, Vladă Săteanu – bass, Dan Stesco Polumoog – clape, Fernando Drăgănici – clape, Gabi Drăgan – tobe).

Despre Rafael am mai aflat că este câștigător al Festivalului Mamaia, al Festivalului Callatis și al European Music Festival din Malta.

Loading


Lasă un răspuns