Categorii
Actualitate

Ce se întâmplă cu formația Iris? Toni Șeicărescu a fost exclus, noul vocal ar fi Rafael

FOTO: rockfm.ro
FOTO: rockfm.ro

La nici un an de zile de când Cristi Minculescu a părăsit, după 32 de ani, formația Iris, lucrurile încă nu sunt limpezi. După ce pe 3 septembrie 2012 Cristi Minculescu, numele celui cu care se confunda formația Iris (și acum, când mă gândesc la Iris mă gândesc la vocea inconfundabilă a lui Minculescu) și-a anunțat retragerea, Ion „Nelu” Dumitrescu, singurul membru al formației care a rezistat de la înființare (1977) până astăzi, a anunțat că Toni Șeicărescu (ex- Direcția 5) va fi noul solist al formației. Recent, tocmai Nelu Dumitrescu a fost cel care l-a criticat dur pe Toni Șeicărescu pentru atitudinea sa. Astăzi, Rock FM anunță că marți seară (25 iunie 2013), Toni Șeicărescu a fost exclus din formație și tot Rock FM anunță că posibilul înlocuitor ar fi Rafael. Rafael?!

Cine este Rafael

Din câte am găsit, Rafael a ajuns în atenția publicului din 2008, după ce a lansat un cover după piesa „Am crezut în ochii tăi” a formației Krypton. Ulterior, Rafael a colaborat cu Flash Band (o formație înființată în anul 2007). În 2011 a înființat formația Rafael&CO (Rafael – voce, Dan Ionescu – chitară, Vladă Săteanu – bass, Dan Stesco Polumoog – clape, Fernando Drăgănici – clape, Gabi Drăgan – tobe).

Despre Rafael am mai aflat că este câștigător al Festivalului Mamaia, al Festivalului Callatis și al European Music Festival din Malta.

De Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image