Cel mai bun banc cu Relu Fenechiu nu e de pe TNR sau KMKZ


relu fenechiu inaugurare palas
Relu Fenechiu la inaugurarea Palas (31 mai 2012)

Când am citit știrea, nu am știut ce ar trebui să înțeleg: e o glumă, e pe bune? La o știre cu titlul „Scandal în celula lui Fenechiu. Un homosexual țipă că nu are activitate sexuală!”, nu te aștepți decât să fie un material de pe TNR, KMKZ sau orice alt site cu profil umoristic. Că lui Relu Fenechiu i-a fost adus un coleg de celulă pentru a nu se considera că are parte de tratament preferențial o știam de săptămâna trecută, când toată presa locală vuia despre acest lucru. De fapt, toată presa locală vuia despre faptul că nu e vorba de orice coleg, ci despre unul homosexual, dar ceea ce mi-a dat să citesc pe EVZ depășește orice imaginație jurnalistică.

Voi spicui din articolul care îmi aduce zâmbetul pe buze mai mult decât glumele cu Oana Roman sau Patriarhul Daniel:

Mihai Bogdan Șumulea, de 26 ani, a fost transferat săptămâna trecută în camera în care este cazat Relu Fenechiu și dă semne că nu-i convine deloc schimbarea de „domiciliu”. La scurt timp după ce a fost transferat acolo, când a înțeles despre ce este vorba, a solicitat imediat să fie scos. Chiar dacă beneficiază de condiții de detenție mai bune, homosexualul este foarte supărat că nimeni nu vrea să facă sex cu el.

Șumulea le-a explicat tuturor că în închisoare nu mai contează funcția sau profesia pe care a avut-o fiecare deținut înainte și că ar trebui să treacă cineva la acțiune. El cere imperios ca unul dintre noii colegii de suferință să întrețină relații sexuale cu el. Pentru a demonstra că este inofensiv și nu trebuie să se sperie nimeni de el, le-a spus la toți că marea lui plăcere este să fie pasiv în cadrul unui act sexual.

„Urlă la geam în fiecare zi și strigă să fie mutat în altă parte că nimeni nu vrea să-l f….Noi am crezut că este o glumă inițial, dar deținutul ne-a spus clar că este homosexual, recunoaște deschis acest lucru, și vrea să fie transferat într-o altă celulă”, a precizat unul dintre angajații unității de detenție ieșene.

Detaliile poveștii sunt de-a dreptul scabroase. Comportamentul lui Mihai Șumulea este una total deviant. Spre exemplu, ieri dimineață a încercat să-și satisfacă singur nevoile sexuale într-un mod care nu poate fi descris…

Sursa

Loading


Lasă un răspuns