Cum a fost la concertul OCS – 15 ani (Underground Pub, Iași)


MSB – o surpriză plăcută

După incidentul din 2008 puțină lume se aștepta ca OCS să mai concerteze în Iași. Cu toate că pentru mulți ieșeni amintirea acelui concert este încă vie, Underground Pub a fost plin aseară (să nu uităm, totuși, că OCS au mai cântat în ultimii patru ani și prin Hand și prin XS).

Ziua de 13 a fost una cu noroc, nu doar pentru că a fost No bra day, ci pentru concertul celor de la OCS. Trecând peste faptul că ora de începere a concertului trebuia să fie 20, iar Music Sound Better a început să cânte la 22 fix, nu am altceva de reproșat. MSB a fost ok ca trupă de deschidere (îi mai auzisem în deschidere la Byron).

IMAGINI MUSIC SOUNDS BETTER @ UNDERGROUND

OCS 15 ani – concert la Iași

Băieții de la OCS au fost foarte energici, publicul a fost minunat („Cine e de vină” a durat vreo 10 minute: 3 minute cântate de OCS și altele 7 cântate de fani), sonorizarea mi s-a părut ceva mai bună față de alte concerte ce au avut loc prin Underground.

Deși a fost o seară cu noroc, cu multă bere, oameni faini, două reprize de pogo, discuții lungi cu Dan (Dan Amariei, solistul OCS), dimineață m-am trezit cu un cucui în frunte și multe blackout-uri; una dintre chestii pe care nu reușesc să mi le amintesc e cum m-am băgat în seamă cu Dan și ce prostii i-am spus; după concert am trecut și prin Curtea Berarilor iar lumea spune că m-am legat de un malac că poartă pantaloni roz – nu îmi amintesc, iar cucuiul e de la pogo; ar mai fi și altele, dar nu intrăm în detalii. „Un lucru e clar: diminețile ar trebui interzise iar” pentru că „razna am luat-o cu toții, dar voi ca tonții nu observați” că „fluturii nu mai au stomac”. Ar fi multe de povestit, dar las imaginile să vorbească.

OCS 15 ANI CONCERT LA IAȘI

Se pare că și ocs-ului i-a plăcut atmosfera de aseară: „Omul cu șobolani mulțumește frumos unui Iași mirific pentru o atmosferă futiri”. (de pe pagina lor de Facebook)

Începutul anului universitar a readus Iașul la Viață. Numai luna asta avem :
14 octombrie – Taxi
19 octombrie – Grimus și The Mono Jacks
27 octombrie – byron

Loading


Lasă un răspuns