Cum a fost la spectacolul „Magia serii în sunet și lumină”, ediția a doua, Iași, 29 septembrie 2012 (VIDEO)


Stagiunea Operei Naționale Române din Iași s-a făcut printr-un spectacol în aer liber la care au luat parte mii de ieșeni

Mii de ieșeni au luat parte sâmbătă seara de spectacolul organizat de Opera Națională Română din Iași cu ocazia deschiderii stagiunii 2012-2013. „Magia serii în sunet și lumină”, ediția a doua, a început la ora 20.30, pe esplanada Teatrului Național „Vasile Alecsandri”.

 

Ieșenii au demonstrat că se pot mobiliza și pentru evenimente precum acesta, nu doar pentru concertele celor ce lălăie în fața Palatului Culturii cu ocazia Sărbătorilor Iașului sau a Revelionului; asta nu înseamnă cu au lipsit spărgătorii de semințe sau băutorii de bere în aer liber: nu contează că e concert de operă, contează că e concert în aer liber și românul trebuie să se comporte ca atare.

 

Artistii Operei Nationale Romane au tinut iesenii in priza timp de doua ore jumatate

Pentru spectacolul reușit de sâmbătă seară trebuie să pomenesc numele celor care au urcat pe scenă și au reușit să smulgă aplauzele ieșenilor: Mirel Azamfirei (dirijor), Raluca Toma (dirijor), Gabriel Bebeșelea (dirijor), Jean Kristof Bouton, Ștefan Gabriel Gheorghiță, Cristina Simionescu, Laura Magdalena Scripcaru, Maria Macsim Nicoară, Elena Roșca, Cosmin Marcovici, Florentina Onică, Ciprian Marele și corul de copii „Juniorii Operei”.

CLICK PENTRU MAI MULTE IMAGINI DE LA EVENIMENT


 

DACĂ ȚI-A PLĂCUT DĂ UN LIKE ȘI AICI

 133 total views


Un răspuns la “Cum a fost la spectacolul „Magia serii în sunet și lumină”, ediția a doua, Iași, 29 septembrie 2012 (VIDEO)”

  1. … [Trackback]…

    […] Read More: fede.ro/cum-a-fost-la-spectacolul-magia-serii-in-sunet-si-lumina-editia-a-doua-iasi-29-septembrie-2012-video/ […]…

Lasă un răspuns