Botox, botox, botox. Nu totul se reduce la botox. Uneori este vorba despre alte substante, unele la care nici nu te astepti. Ce nu fac femeile pentru a fi placute ochiului barbatesc si pentru a starni invidia ochiului femeiesc? Vezi o tipa care are buzele senzuale si nu esti sigur daca este mostenirea naturii sau este mana omului la mijloc. Daca esti singur cand o vezi iti spui ca este naturala, dar daca esti cu inca un mascul feroce vei spune ca sigur tipa si-a facut ceva, ca sigur are acid hialuronic in buze, ca sunt prea perfecte pentru a fi asa de la mama natura. Este un comportament obisnuit uman, o reminescenta a radacinilor noastre de vanatori care trebuiau sa fie altfel, sa impresioneze, asta chiar daca tu, in sinea ta, crezi altceva fata de ceea ce spui.

Daca termenul de accid hialuronic iti suna cunoscut si nu pentru ca ai auzit de acid hialuronic lotiune, poate este pentru ca acest acid este folosit in tratamentul artritei pentru a reduce durerea. Acidul hiluronic este, de fapt, o substanta naturala care se regaseste in corpul uman, este extras si reformulat si a devenit unul dintre cele mai populare tratamente estetice injectabile. Aceeasi substanta, folosite la unele lotiuni impiedica imbatranirea pielii, asigura supletea, elasticitatea si tonicitata epidermei si impiedica aparitia ridurilor, uscarea si craparea pielii (cele mai vizbile semne ale imbatranirii)

Clinica estetica Zetta este una dintre clinicile care te ajuta sa arati mai tanar decat spune buletinul. Practic, Clinica Zetta este un centru de excelenta in chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva, un spatiu al echilibrului intre rigoarea stiintifica si inspiratie, intre tehnologie si arta, intre traditie profesionala si modernitatea.

Mai mult, Zetta inseamna un colectiv de medici exceptionali, cu peste 100 de ani de experienta, mii de ore de operatii sofisticate la activi, dar si autori a numeroase lucrari de specialitate si studii, contributori la congrese internationale, o echipa la curent cu cele mai noi practici si generatori ai unor noi solutii medicale, beneficiind si folosind tehnologia de ultima generatie, plecand de la solutiile dedicate anesteziei, la spatiile re recuperare, pana la intregul mediu Zetta.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns