Sursa: trafic.ro

Șerban Huidu a scris vineri după-amiază pe blogul propriu (serbanhuidu.ro) despre șantajul media  la care este supus. În scurt timp postarea a strâns 1200 de like-uri. Ceea ce este interesant, este traficul său: într-o zi obișnuită blogul îi este accesat cam de 150 de vizitatori unici. În momentul în care scriu aceste rânduri, creșterea traficului pe serbanhuidu.ro este de aproape 5.000% (6.400 vizitatori), comparativ cu vinerea trecută (128 vizitatori). De unde această creștere?

În postarea de azi numită „Precizări care trebuie făcute” Șerban Huidu nu doar acuză mass media românească, ci face precizări în legătură cu accidentul pe care l-a produs și conflictul pe care îl are cu rudele victimelor. Postarea a fost preluată cu rapiditate de către tabloide (cu tot cu link) și uite rețeta cu care traficul de pe blog crește într-o zi în același ritm cu datoriile externe ale României.

 

DACĂ ȚI-A PLĂCUT ARUNCĂ UN OCHI ȘI PE-AICI

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns