„Hârtie bună, ține o lună!”

Românul e inventiv, mai ales când trebuie să își vândă marfa. Ai un chioșc în Podu Roș, acolo unde mai au câteva zeci de ieșeni; comercializezi și tu ce poți, de la bilete RATP, cartele de reîncărcare telefonică, până la clor, detergenți, absorbante, măști cu Spiderman, hârtie igienică și tot felul de alte mărunțișuri. Cum faci să atragi clienții când tu și … alți câțiva mici întreprinzători de prin zonă comercializați cam aceleași lucruri? Sloganul face toți banii.

De ce să cumperi curpapirul de 120 de metri? Pentru că „hârtia bună ține o lună!”.

Și uite că mă gândesc că mai sunt oameni pentru care venitul lunar e reprezentat de o singură bancnotă (da, da, aia care îl are în poză pe Eminescu în tinerețe), iar acea hârtie (impropriu spus, pentru că e de plastic, dar fie) trebuie și nu ține o lună.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns