Exista o anume provocare in a incerca sa cumperi o casa in preajma sarbatorilor sau a Anului Nou. Multe agentii se afla in vacanta si multi oameni sunt distrasi de petreceri, cadouri si concedii. Daca te regasesti in nevoia de a cumpara o casa in aceasta perioada, nu iti pierde speranta; in unele cazuri, poate fi un lucru bun. Daca ai inceput deja cautarile dupa case si vile de vanzare in Ploiesti, trebuie sa stii si unde se ascund avantajele!

Desi pana acum cel mai oportun moment pentru a cumpara sau a vinde o casa era perioada primaverii sau a toamnei, aceste sezoane sunt acum in scadere. De ce? Pentru ca multi dintre cei dornici de a gasi casa visurilor s-au aglomerat si s-au interesectat cu altii, iar casele pe care au pus ochii s-au vandut chiar sub ochii lor, inainte ca acestia sa faca prima miscare; asa ca toti acesti oameni au ramas oarecum “blocati” in a-si cauta o casa iarna, chiar din Decembrie. Daca te afli si tu printre acestia, trebuie sa stii ca sectorul este mai redus acum, iar oferta destul de mare, si ai toate sansele sa gasesti ceea ce iti doreai.

Tot in aceasta luna, cei mai multi dintre noi au acces la mai multe zile de concediu. Avem timp mai mult si mai putine responsabilitati la locul de munca. Chiar daca nu ne hotaram sa semnam actele in zilele care urmeaza, macar avem in vizor o anume vila sau casa pe care ne-o dorim neaparat. Avem mai mult timp sa facem cate o vizita si sa inspectam acele locuinte care ne-au suras inca de cand am vizitat site-urile agentiilor.

Dupa cum spuneam, exista competitie mai slaba iar acest lucru conteaza. De obicei exista mai putina lume care cauta apartamente, case si vile in perioada Craciunului sau a Anului Nou. Cei interesati si motivati vor avea mai putini competitori. Din ianuarie si februarie, lucrurile reincep sa intre in normal, asa ca este de tinut cont ca daca esti suta la suta sigur ca vrei o casa noua, acum este momentul.

Faptul ca nu ne mai facem griji pentru locul de munca in aceasta perioada ne face mai deschisi si relaxati. Cand suntem intr-o buna dispozitie si odihniti, altfel decurg treburile. Procesul ar trebui sa fie mult mai comod si lejer.

Fie ca Mos Craciun sa iti aduca oferta cea mai buna de case de vanzare in Ploiesti, acum, in preajma sarbatorilor! O casa inseamna un camin unde te simti bine alaturi de cei dragi. Gaseste-o pe cea perfecta!

ROYAL IMOBILIARE

Agentie Imobiliara

str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO

Phone: 0371 330 301

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns