De ce să-ți pui interfoane Electra? Sunt mai multe răspunsuri. La întrebarea „de ce să-ți pui interfoane?” primul răspuns este simplu: să nu dai nas în nas cu toți nebunii și dubioșii. În preajma Crăciunului vecina de vis-a-vis și-a pus pe ușă o coroniță de brad împodobită. Am fost plecați de sărbători, iar când ne-am întors, după câteva zile, coronița dispăruse de pe ușa vecinei. Chiar dacă mai toate blocurile din Sibiu sunt dotate cu interfoane, se mai întâmplă și incidente nefericite, precum cel pe care tocmai l-am relatat. Poate vina aparține și locatarilor care aud interfonul și răspund fără să asculte cine este. La fel cum se poate întâmpla ca aparatura să fie veche și să nu funcționeze decât semnalul sonor.

O soluție ar fi un upgrade și înlocuirea interfonului clasic cu un videointerfon. Chiar dacă este vorba despre un interfon pentru bloc, interfon casă, interfon vila sau de videointerfon vilă, în orice caz, de un astfel de dispozitiv pentru spațiul în care locuiți, trebuie să știți că Electra garantează siguranța, încrederea și confortul.

Le luăm pe rând.

Siguranță

interfoane electra– suprafață GLASS securizată de 8 milimetri și carcasă de aluminiu
– iluminare IR integrată de mare putere
– camere video orientabile
– tastatură TOUCH iluminată (cea mai avansată tehnologie în domeniu)
– acces RFID securizat cu taguri de proximitate

Încredere

Electra Instal este o companie a cărei principală activitate constă în distribuția și montarea de interfoane audio și video-interfonae duplex și semiduplex produse de compania Electra din Iași (cel mai mare producător de astfel de dispozitive pe plan național și unul dintre cei mai mari din Europa Centrală și de Sud-Est). Pentru toate tipurile de echipamente distribuite și instalate compania prestează servicii de mentenanță și intervenții în regim de garanție și post-garanție prin propriile echipe. Electra Instal gestionează în mod curent peste 2.500 de clienți (scări de bloc), cu precădere asociații de proprietari. Compania activează pe piață din 1992.

Confort

set interfon electra– monitorul video cu display TFT-LCD color redă imagini de înaltă calitate
– comunicația FULL-DUPLEX hands-free (fără receptor) oferă confort maxim în utilizare și fiabilitate; doar cu simpla atingere se inițiază convorbirea, se deschide ușa de acces sau se monitorizează intrarea
– accesul RDIF permite o funcționare confortabil cu tag-ul de acces securizat care înlocuiește vechile cartele optice cu cod de bare.

Să nu uit: Electra Instal susține protejarea mediului înconjurător, nu doar prin recomandările privind colectarea selectivă a componentelor unui inferfon sau videointerfon ieșite din uz, ci prin colectarea acestor deșeuri prin partenerii firmei.  Pentru că odată ieșite din uz componentele acestor sisteme de siguranță devin DEEE (DEșeuri de Echipamente Electrice și Electronice) care au un alt sistem de colectare față de celelalte deșeuri.

Siguranță, Încredere, Confort și prietenie cu mediul înconjurător – acestea sunt o parte din celelalte răspunsuri la întrebarea „de ce să-ți pui interfon?”

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns