O prietenă era îngrijorată zilele acestea că în curând împlinește 35 de ani. Eu, optimist ca de obicei, îi spun că abia acum începe viață, că cifrele-s mai puțin importante, că cel mai mult contează vârsta pe care o simți, nu cea pe care o resimți. Dar ea îmi răspunde că ăsta-i un răspuns dat de cei care încă nu au cifra 3 în față când e vorba de vârstă. Motiv pentru care am întrebat-o: „dar ce, vrei să-ți spun că te apropii mai mult de moarte și menopauză și de riduri și de imposibilitatea de a mai avea un control perfect asupra corpului?”. Normal că a spus că preferă prima variantă, cea cu „abia de la 35 de ani începe viața”. Și uite așa am început să vorbim despre tinerețe și îmbătrânire, despre exerciții fizice și despre cum poți ajunge la vârsta în care regimul alimentar și exercițiile fizice nu te mai ajută și trebuie să apelezi la liposucție abdominală – află mai multe despre liposucția abdominală, inclusiv preț.

liposuctie2

Liposucția sau lipsoaspirația este o intervenție care subțiază și remodelează arii specifice ale corpului, prin îndepărtarea depozitelor de grăsime în exces. Aceste depozite de grăsime pot să apară chiar și când starea generală de sănătate este bună și corpul este bine întreținut, deoarece este, mai degrabă, o moștenire ereditară și nu un efect al lipsei de antrenament sau a unui control al greutății. În plus, lipoaspirația nu este un tratament împotriva obezității și nu înlocuiește exercițiile fizice regulate sau obiceiurile alimentare sănătoase. De aceea o astfel de intervenție este, mai degrabă, recomandată persoanelor care deși au depozite localizate de grăsime îți mențin corpul într-o formă bună prin exerciții regulate.

liposuctie 3

Abodminoplastia: operația pentru a obține un abdomen perfect se numește abdominoplastie și se face, în București, la clinica Zetta. Prin abdominoplastie se înlătură excesul de grăsime sau piele din zona abdominală și, deseori, se repară musculatura abdominală slăbită sau distanțată, creând un perete abdominal mai plat și mai ferm. Abominoplastia poate fi totală sau asociată cu lipoaspiraţia. Această intervenție este se realizează în cazul unor persoane care au fost însărcinate, au avansat în vârstă, au suferit de variații mari de greutate, au suferit alte intervenții chirurgicale sau care sunt afectate de factorul genetic.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns