Ceva ciudat s-a tot întâmplat în ultima vreme, atât de ciudat încât normalul pare anormal: au început să intre la pușcărie oamenii pe care îi știm de la televizor și din paginile tabloidelor. Pe cât de timid au început condamnările cu executare pentru VIP-urile mioritice, pe atât  de zgomotos au început să se clatine scaunele multor politicieni și persoane publice.

Și cel mai ciudat este că baronii locali sunt băgați după gratii (unii doar pentru 24 de ore, alții pentru ani buni) în timp ce în mâna lor este puterea. Tare urât va fi din vara aceasta și multe capete vor mai cădea.

Până atunci să ne bucurăm de iluzia justiției corecte și să visăm la o țară mai curată. Mare mi-a fost mirarea când pe-un zid am văzut următorul mesaj:

vocea zidurilor iasi

Oare încep să se trezească și ieșenii din somnul cel adânc de peste un deceniu?

Am o vagă impresie că acest mesaj va fi repede ascuns sub un strat gros de vopsea, deși zeci de fațade ale unor clădiri din oraș plâng după o mână de vara proaspăt.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

8 comentarii la „Dedicația unor ieșeni pentru edilul-șef

Lasă un răspuns