Demite-i, frate!


Foto: gandul.info

Vrând să pară un premier cu mâna de fier, Victor Ponta a promis că în timpul mandatului săi toți cei care nu își vor face treaba vor fi demiși.

Ca în fiecare an, zăpada a luat autoritățile prin surprindere. Unde ați mai auzit voi să ningă în România în luna decembrie?! Dacă eram în deșertul Kalahari, zăpada ar fi fost un fenomen natural, nu?

De la începutul săptămânii, de când a început să ningă, județul Botoșani este izolat. Duminică dimineață 4 drumuri naționale erau închise (Santa Mare – Rădăuți Prut, Botoșani – Manoleasa, Dorohoi – Rădăuți Prut și Botoșani – Ștefănești), la fel și 10 drumuri județene.Autoritățile s-au declarat învinse în fața unor fenomene specifice anotimpului.

Domnule Ponta, Botoșaniul are un prefect, un președinte al Consiliului Județean, un șef al Direcției Județene de Drumuri și Poduri, demite-i, frate! Nu așa a fost promisiunea?

Să nu ne amăgim cu gogoșile politicienilor: dacă persoanele care ocupă funcțiile enumerate mai sus nu erau alese / numite de către USL, actul lor de demisie era semnat demult. Poporul român a vrut USL, are parte de USL până peste cap.

Morala: PCR-iștii (= cei cu pile, combinatorii și cei cu relații) de la USL vor aplica legea după ureche 4 ani. Apocalipsa nu vine pe 21 decembrie, în România Apocalipsa și-a înfipt rădăcinile și se extinde ca un cancer atât timp cât la conducere a revenit partidul unic, PCR.

Loading


Un răspuns la “Demite-i, frate!”

  1. nu le mai spune de doua ori…o sa dea afara tot pompieri si jandarmi, ca doar toti se pricep la asta

Lasă un răspuns