Trei culori cunosc pe lume și nu sunt roșu, galben și albastru. A se vedea harta de mai jos (HotNews.ro) despre opțiunile din primul tur al alegerilor prezidențiale. Culorile nu vin de pe steag, culorile reprezintă mentalitatea oamenilor. Iar liniile sunt trasate atât de clar ….

harta nationala optiuni politice

M-am abținut cât am putut de mult să scriu despre politicile românești, cele de care mi s-a făcut de-a dreptul scârbă, dar privind atent harta aceasta voi mai credeți în sloganele președinților care unesc? Se vede clar că sunt 3 Românii. Iar în anul 2014 mi se pare aberația supremă să vorbești despre unire, când și elevii vorbesc despre globalizare și de identitate națională în context european. Eu vin din Țara Tizicului și a Chirpicului și nu-mi puteți să spune că este aceeași Românie doar pentru că vorbim aceeași limbă. Nici măcar asta nu este un adevăr 100%. Iar în șase ani, de când am prins și eu alegeri la care să pot vota, nu am votat nici măcar odată cu tizicul.

Ăsta-i tizicul!

FOTO: darbaneni.ro
FOTO: darbaneni.ro
FOTO: yre-connect.com
FOTO: yre-connect.com

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

One thought on “Departe de Țara Tizicului se văd mai clar cele 3 Românii

Lasă un răspuns