Săptămâna trecută am fost invitat la Cafeneaua Literară din cadrul concursului „Echos Francophones” 2014, organizat de Asociația Studenților Francofoni din Iași (ASFI). Alături de Florin Irimia și Vlad A. Gheorghiu am apucat să discutăm despre ce se mai scrie în ziua de azi, cine și ce citește, dar și alte aspecte din viața scriitorilor, inclusiv compromisurile ce se fac.

La provocarea unui participant am apucat să vorbesc puțin și despre blogging. Iată cum a consemnat Alina Agafiței pentru CuzaNet:

„Blogging-ul, un job part-time

La rîndul său, Bogdan Federeac a subliniat diferența dintre a scrie pe blog și a scrie literatură. „Blogul este ținut din plăcere, dar trebuie să faci și un compromis pentru a supraviețui. Blogging-ul devine un job part-time atunci cînd există cineva care te citește”, a menționat acesta.”

Mai multe detalii despre cum a fost la Cafeneaua Literară puteți descoperi în cronica de pe CuzaNet.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

One thought on “Despre compromisurile din literatură și blogging la Cafeneaua literară

Lasă un răspuns