hugh laurie concert bucuresti iulie 2014După ce s-a difuzat ultimul episod din serialul „Dr. House”, Hugh Laurie, actorul care a dat viață personajului Gregory House, a devenit ținta invidiei mele: omul a făcut destul de mulți bani cât să renunțe la actorie și a face tot ce îi dictează sufletul. Iar sufletul i-a dictat: bluess și jazz. Hugh Laurie s-a conformat și a început să cânte, să înregistreze, să lanseze discuri și să se simtă un om liber.

PE 12 iulie 2014, în Pavilionul Central Romexpo, Hugh Laurie va susține un concert în premieră în România. Evenimentul face parte din turneul de promovare al discului „Didn’t It Rain”, lansat în mai 2013.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns