După plecarea lui Kempes Rezident Ex caută noua voce rock a României


rezident ex solistDacă în iunie 2012 m-am bucurat când am aflat că Ovidiu Ioncu „Kempes” a revenit în forță în viața muzicii românești cu formația Rezident Ex, după un an și jumătate aventura lui Kempes alături de Rezident Ex a luat sfârșit. Se întâmpla în luna noiembrie, iar vestea nu a căzut bine fanilor formației. Joi, 16 ianuarie 2014, trupa a postat pe pagina de Facebook un anunț de recrutare pentru un nou solist:

NOUA VOCE Rock a ROMÂNIEI 2014 la REZIDENT EX

Cu alte cuvinte… un loc asigurat în prima ligă a rockului românesc!

Massmedia din România a urmărit cu mare interes activitatea REZIDENT Ex încă de la primul anunţ legat de formarea acestui supergrup, alcătuită din muzicieni care au scris istorie în rock-ul românesc şi internaţional. Nume ca Tavi Iepan (Progresiv TM, Cargo, Locatarii), Matthias Lange (Sinner, Metalium), Christian Podratzky (Pro Musica, Abra, Poems for Laila, Andy Clark), Adi Popescu (Metamorf, Cargo) şi Vali Potra (Abra, Blazzaj, A.G. Weinberger) sunt garanţia seriozităţii şi continuităţii unui proiect muzical de cea mai buna calitate.

Această oportunitate, de a face parte din REZIDENT Ex şi de a ocupa postul de Lead Vocal, poate fi şansa pe care o aşteaptă mulţi vocalişti talentaţi. Pe noul solist vocal îl aşteaptă, pe lângă imprimările celui de-al doilea album al grupului, atât apariţii la festivaluri cât şi un turneu de promovare. REZIDENT Ex este o trupă cu o doză generoasă de umor, fară vedetisme, unde te poţi simţi în scurt timp familiar.

Cei interesaţi de un prim contact cu noi pot trimite un mp3 sau un link cu o imprimare unde pot fi ascultaţi, pe adresa de e-mail rezidentex@gmail.com (Calitatea înregistrării nu este nicidecum un criteriu! Se asigură confidenţialitatea tuturor datelor transmise).

Pentru recomandări din partea iubitorilor de rock, avem recompense cum ar fi: CD-uri, tricouri, invitaţii şi „meet and greet“ la concertele noastre.

Vă aşteptăm!

Vă mulţumim tuturor celor care transmiteţi mai departe acest anunţ şi vă dorim o zi frumoasă în continuare!

Nu pot spune decât că îmi pare rău că nu am reușit să ajung la un concert Rezident Ex cu Kempes la voce.

Loading


Un răspuns la “După plecarea lui Kempes Rezident Ex caută noua voce rock a României”

Lasă un răspuns