
Nu a câştigat MasterChef-ul (nici nu a participat), nu are blog culinar, nu-i nici Horia Vârlan, dar contează că e Cristi Federeac. Are 32 de ani.
E bucătar-şef la restaurantul Taco Loco din Suceava. Înainte de asta a fost bucătar-şef la un alt restaurnat sucevean, Picollo Mondo.
Prin 2007 semna, o dată pe săptămână, „Reţeta zilei” în Monitorul de Suceava.
În 2010, în Academia Caţavencu apărea că „Sucevenii mănâncă bine, dar pe şest”, un articol care nu a făcut cinste patronilor, dar care i-a laudat pe frate-miu şi colegii lui.
E unul dintre cei mai apreciaţi şi căutaţi bucătari suceveni.
Între timp a mai fost pe la câteva concursuri gastronomice. Azi s-a întors de la Arena bucătarilor, concurs naţional desfăşurat la Braşov. Cu ce a concurat acolo? cu „o tartă de orez, cu somon şi creveţi pentru antreu; la felul doi, file de vită cu sos de caise, iar ca desert, must de ciocolată cu infuzie de mentă”. Restul e poveste
(îl găsim şi în filmuleţul de mai jos, începând cu secunda 50)
299 total views
2 răspunsuri la “E frate-meu şi sunt mândru de el!”
Am fost colegi de facultate si spun pe drept cuvant ca este un om si jumatate, un suflet mare care a imbratisat arta culinara. Ma bucur pentru el.
[…] E frate-miu şi sunt mândru de el! Written by:fede […]