Echipele bune au nevoie de timp: cronica retrogradării CSMS Iași în Liga a II-a


FOTO: ultras-world.net

CSMS Iași nu prea mai are nici o cale de scăpare: după înfrângerea, scor 1-2 în fața Vasluiului, pe terenul „Emil Alexandrescu” din Copou, ieșenii își pot lua adio de la meciurile de Liga I până prin … 2016, că atunci e an electoral; așa se obișnuiește la Iași, ca echipa să promoveze doar când au loc alegerile locale, semn că echipa și suporterii sut folosiți doar în scop electoral.

Dintre anomaliile retrogradării CSMS Iași în Liga a II-a, am reținut că viceprimarul Mihai Chirica s-a ferit să-i răspundă joi unui jurnalist la întrebarea „Ce sumă a dat municipalitatea echipei de fotbal?”. Motivul ar fi că încă nu s-au scos banii din contabilitate. Când a fost Gala Premiilor, primarul Gheorghe Nichita a stat ca pe ace pe tot parcursul Galei și a ieșit deseori din loja Teatrului Național pentru a da telefoane. Ca prin minune, CSMS Iași a câștigat în acea seară meciul cu Universitatea Cluj. Victoria nu a fost tocmai un motiv de liniște pentru edilul Iașului care a fost presat de altă victorie: cea reușită de colegul de Uniune, liberalul Cristian Adomniței care reușește să atragă asupra sa tot mai multă simpatie și tot mai multe puncte forte.

Până nu demult a fost Politehnica Iași, apoi CSMS … falimentăm oare și această echipă pentru a crea o alta pentru campionatul României din 2016-2017? Am și câteva sugestii pentru numele formațiunii: IPS Forza Daniel Iași, FC Iulius Iași, CSMS Palas Iași, Avântu Brăscăuți-Iași, LINT (Lucrurile Importante au Nevoie de Timp) Iași, FC Groapa din Copou, FC Teiul Singuratic din Copou. Voi ce sugestii aveți?

*Pentru cei care au uitat sau nici măcar nu au știut: „Lucrurile importante au nveoie de timp” a fost sloganul lui Gheorghe Nichita în 2008

 

 

Loading


2 răspunsuri la “Echipele bune au nevoie de timp: cronica retrogradării CSMS Iași în Liga a II-a”

  1. „Pana in 2010 Iasul va avea cele mai bune strazi din Romania” … Asta ar explica de ce in 2014 avem tot strazi execrabile. Alea bune au tinut pana in 2010.

    • Păi lucrurile importante nu au nevoie de timp? Păcat că timpul este o noțiune atât de generală încât pot trece decenii până să vină timpul să se facă ceva

Lasă un răspuns