Facebook a introdus opțiunile de programare pentru postări și de monitorizare pentru pagini


Ne-am obișnuit ca Facebook să aducă îmbunătățiri în mod constant platformei.

Zilele acestea am observat două noi caracteristici pe care chiar le consider folositoare.

Este vorba de opțiuni pentru pagini.

În primul rând, este vorba despre programarea postărilor: tocmai ce ai distribuit ceva, dar trebuie să pleci și nu vrei să adaugi o a doua postare imediat, pentru a rata impactul? Nicio problemă: o programezi, apoi îți vezi de treabă.

A doua opțiune îți permite să monitorizezi alte pagini de Facebook: „Urmărește progresul oricăror pagini pe care vrei să le monitorizezi. Vei vedea câte aprecieri primesc, astfel încât să poți susține aceleași performanțe”. Poți adăuga până la 5 pagini pe care să le monitorizezi.

Tot zilele acestea Facebook-ul îți arată cine din lista ta de chat este de pe dispozitive mobile și cine nu; și tot în legătură cu chatul: s-a schimbat modul de afișare al conversațiilor, fiind la fel ca pe dispozitivele mobile.

În același timp, Facebook a mutat și modificat statisticile pentru pagini. Aici detaliez:

„Statisticile pentru pagini au fost îmbunătăţite

Sugestiile din partea utilizatorilor ne-au ajutat să îmbunătăţim Statisticile pentru pagini şi sperăm că vei continua să ne împărtăşeşti părerea ta, pe măsură ce le foloseşti. S-au schimbat câteva lucruri pentru a te ajuta să navighezi mai uşor în date.

Găseşte informaţiile de care ai nevoie

Poţi trece de la o filă la alta, pentru a afla mai multe despre ce se întâmplă cu pagina ta. Fila Prezentare generală îţi oferă o scurtă prezentare pentru un interval de 7 zile cu cele mai importante activităţi din pagina ta.

Accesează şi celelate file pentru a vedea detaliile.

Vezi cum îţi creşte audienţa

Vezi câte aprecieri a câştigat sau a pierdut pagina ta în fiecare zi şi află din ce loc de pe Facebook provin aprecierile pe care le primeşti.

Conştientizează impactul tău

Postările care obţin mai multe aprecieri, comentarii şi distribuiri apar mai des în Noutăţi şi sunt văzute de mai multe persoane. Postările care sunt ascunse, raportate ca spam sau care determină anularea aprecierilor pentru pagina ta sunt văzute de mai puţine persoane.

Dacă observi o scădere, consultă ceea ce ai postat în ziua respectivă, pentru a afla mai multe despre modul în care ţi-ai influenţat impactul.

Vezi de unde provin fanii tăi

Vezi din ce loc de pe Internet provin persoanele care ajung la pagina ta şi ce secţiune a paginii tale accesează, după ce ajung la ea.

Compară performanţa postărilor

Înţelege felul în care persoanele reacţionează la postările tale pentru a te ajuta să creezi conţinut care contează pentru audienţa ta.

Vezi cum se comportă diferitele tipuri de postări, astfel încât să îţi poţi concentra eforturile pe ceea ce funcţionează.

Cunoaşte-ţi fanii

Află mai multe despre persoanele care ţi-au apreciat pagina şi cine îţi apreciază, adaugă comentarii la şi îţi distribuie postările, pentru a-ţi îmbunătăţi audienţa ţintă.

Vezi cum se aseamănă sau se deosebesc de celelalte persoane de pe Facebook.”

 

Loading


Un răspuns la “Facebook a introdus opțiunile de programare pentru postări și de monitorizare pentru pagini”

Lasă un răspuns