Facebook pregateste noi schimbari pentru meniurile paginilor?


Astazi am observat un lucru ciudat la una dintre paginile de Facebook pe care le administrez. Nu stiu daca este vorba de o eroare temporara sau despre o modificare pe care o pregateste Facebook-ul. Obisnuit pana acum ca in partea dreapta sa am cronologia paginii, „acasa” si setarile, m-am trezit astazi ca la una dintre pagini, intre cronologie si „acasa” a aparut „apreciaza pagini”. Curios, dau click si imi apare: „top sugestii” si „invitatii”. Desi la „invitatii” apar un 286 (ca si cum acest ar fi numarul de invitatii), cand le accesez imi apare un simplu „nu exista sugestii de afisat”. In schimb exista si butonul „+promoveaza pagina”, buton perfect functional.

facebook modifcari pagina sau eroare

Ma poate lamuri cineva?

Loading


2 răspunsuri la “Facebook pregateste noi schimbari pentru meniurile paginilor?”

  1. Eu nu știu să pregătească schimbări de genul ăsta. Oricum, schimbarile de regulă sunt implementate întâi in State si abia după cateva luni ajung si la noi.

    • Merci! Chestia asta cu „Apreciază pagini” încă îmi apare, dar doar pe una din cele peste 10 pagini pe care le administrez. Deși au trecut trei zile, încă nu s-a modificat nimic: butoanele amintite mai sus încă sunt nefuncționale

Lasă un răspuns