Tot citeam zilele acestea prin diferite cotloane ale internetului ca se decreteaza o noua moarte a blogosferei din Romania si ma gandeam ca deseori se face multa galagie pentru nimic. Exista un public, destul de mare (dar limitat la nivel international, totusi, din cauza putinilor vorbitori de limba romana) si fiecare are dreptul sa isi aleaga ce sau pe cine sa citeasca. Blogurile nu sunt o alternativa a presei, desi se intampla foarte des sa gasesti pe un blog o analiza sau un articol de atitudine mult mai pertinent decat ceea ce apare in media (cu precizarea ca sunt si destul de multi oameni de presa care au bloguri foarte puternice), blogurile sunt locuri in fiecare asterne ceea ce vrea. Cand se vorbeste despre subiecte precum noua moarte a blogosferei, totul vine dinspre bloggerii de top, cei care traiesc din blog sau care il folosesc ca pe un vehicul de promovare a micilor afaceri personale.

Cand e vorba despre oameni ca mine, blogul nu este un stil de viata, este o pasiune, un mod interesant de a te mai elibera, de a impartasi, de a mentine o legatura cu anumiti oameni.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns