Înainte de a ajunge în puşcărie, Adrian Năstase a ajuns la Urgenţe: a încercat să se sinucidă împuşcându-se


Fostul premier Adrian Năstase s-a împuşcat (captură Antena3)

Ziua de 20 iunie 2012 sigur rămâne în istorie. Adrian Năstase, fostul premier român, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor şi fost candidat la alegerile prezindeţiale din 2004, a fost condamnat, defintiv şi irevocabil, la doi ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie, în Dosarul „Trofeul Calităţii”. Despre asta am scris aici.

Condamnarea a fost doar începutul telenovelei naţionale.

Aproape de miezul nopţii a apărut „Breaking News” peste tot: Adrian Năstase a încercat să se sinucidă.

Mă aşteptam ca mâine să îl văd pe Adrian Năstase cum merge spre arestul Capitalei. Noapte asta însă a urmat un alt drum, cel spre Spitalul Floreasca. Şi e oficial, a confirmat-o şi Parchetul General al Capitalei, a spus-o şi Victor Ponta când a ieşit de la Floreasca: Adrian Năstase s-a împuşcat cu un revolver. Fostul premier a încercat să se sinucidă când poliţiştii au venit pentru a-i prezenta mandatul de punere în executare a sentinţei de condamnare la închisoare. Fostul premier le-ar fi spus poliţiştilor că se duce în bibliotecă să-şi ia nişte cărţi, iar aceştia au aşteptat. Pentru că Adrian Năstase intârzia să apară, au mers după el Acela a fost momentul in care a incercat să se sinucidă. Poliţistul a incercat să-i smulgă arma din mână, dar Năstase s-a împuşcat în gât şi ar fi rănit grav, urmând să intre în operaţie.

Loading


Un răspuns la “Înainte de a ajunge în puşcărie, Adrian Năstase a ajuns la Urgenţe: a încercat să se sinucidă împuşcându-se”

  1. … [Trackback]…

    […] Find More Informations here: fede.ro/inainte-de-a-ajunge-in-puscarie-adrian-nastase-a-ajuns-la-urgente-a-incercat-sa-se-sinucida-impuscandu-se/ […]…

Lasă un răspuns