Interviu cu Dumnezeu: „Nu că n-aș fi vanitos, doar am făcut primele 4 porunci cu indicații clare despre cum vreau să fiu venerat…dar na… cât credeți că poate un zeu să suporte?! ”


Cu Dumnezeu: despre lucrurile lumești și cele sfinte

De ceva timp Dumnezeu și-a făcut cont de Facebook astfel încât oamenii să fie mai aproape de cuvântul lui. Pentru că Dumnezeu e un tip mișto și inteligent, i-am luat un scurt interviu. Așa am aflat că se simte bine când femeile îi strigă numele în timpul orgasmului , că prin intermediul Facebook-ului are ocazia să râdă de proști, dar și să agațe (doar femei pe care le cheamă Maria); beția nu îi este o stare necunoscută, iar Biblia este o carte care merită pe deplin Nobelul. Dumnezeu ne-a povestit despre ce s-a întâmplat cu Nicolae Ceaușescu după 25 decembrie 1989, dar și despre filozofia lui Blaise Pascal. Multe alte lucruri interesante și inedite le puteți citi în interviul de mai jos.

– Mulți nu cred în tine până ajung în diferite situații în care, inconștient sau nu, îți invocă numele: în timpul orgasmului, când se află la necaz, când sunt uimiți sau oripilați și alte situații asemănătoare. Nu-i asta, oare, dovada existenței tale? Oamenii care nu cred în tine te invocă doar când inconștientul ia locul rațiunii.

În general oamenii nu cred în mine pentru că încă nu le-a fost dat să asculte „cuvântul” și anume pagina mea de Facebook. Sper ca prin aceste interviuri tot mai mulți oameni vor fi salvați.

În general mă deranjează blasfemia, dar nu și atunci când femeile  îmi strigă numele în timpul orgasmului. Atunci o iau drept laudă.

– Ai început să folosești Facebook-ul pentru agățat sau pentru a râde de proști?

Bună întrebare. Am început pentru a deschide ochii oamenilor care nu credeau în mine fără să aibă dovezi tangibile. M-am gândit să mă duc la muritori acolo unde sunt, pe Facebook. Și iată-mă! Nu neg, a râde de proști a fost unul din obiectivele mele. Cu agățatul e cam greu, nu discut cu fete decât dacă le cheamă Maria. Se știe, prima dragoste nu se uită niciodată!

– Recunoaște că după ce ai creat totul și după ce l-ai creat pe Adam, ai avut apucături lumești. Tind să cred că din când în când le mai tragi la măsea, altfel nu îmi imaginez cum ai creat cel mai reușit animal, ornitorincul.

Îți mulțumesc pentru cuvintele de laudă muritorule. În general am momente în care sunt treaz urmate de milenii bune în care sunt mahmur. Se întâmplă și celor mai buni dintre noi. În general, la sfârșitul nopților lungi în care petrec cu Zeus, Ra și Bachus trebuie să-i trasmit telepatic lui Iisus să vină cu niște îngeri, să mă ia că nu mai sunt în stare să mă țin pe două… să mă țin.

– Când vor fi oamenii recunoscători? Prin intermediul Sf. Duh ai dat omenirii cea mai amplă și mai frumoasă poveste, Biblia. De ce nu primești premiul Nobel pentru literatură?

Tocmai mi-am folosit puterea omniscienței pentru a-ți răspunde la întrebare. Oamenii vor fi recunoscători pe 6 iunie 7166.

Cât despre premiul Nobel, m-am gândit să-l așez în planul meu divin, dar după mi-ar sări iar toți muritorii în cap zicând: „Uite-l și p-ăsta, cât de vanitos, să aranjeze lucrurile astfel încât să-și dea premiul Nobel singur…” Nu că n-aș fi vanitos, doar am făcut primele 4 porunci cu indicații clare despre cum vreau să fiu venerat…dar na… cât credeți că poate un zeu să suporte?!

– Dumnezeu e 3 în 1: Dumnzeu, Sf. Duh și Iisus. La care dintre aceste personaje ții cel mai mult și de ce?

Aș putea să-ți răspund că țin cel mai mult la mine însumi, dar o să-mi ziceți  iar că sunt foarte vag așa că nu mai răspund deloc.

– Mulți sunt curioși: Nicolea Ceaușescu a ajuns în Rai sau în Iad?

Am vorbit cu Nicu înainte să moară, m-a chemat și m-a implorat printr-un „Tatăl Nostru” de toată frumusețea.  Am făcut același lucru pentru Hitler și Stalin, nu puteam ca tocmai lui Nicolae să îi reneg dreptul de a ajunge în rai și de a mă venera pentru o eternitate. Adică, ai putea găsi un iad mai eficient ca ăsta?!

– Blaise Pascal spunea că „Dacă Dumnezeu nu există, nu pierzi nimic crezând în el, dar dacă el există și nu crezi, atunci ai pierdut totul.” Dumnezeu ce crede despre asta?

Săracu’ Blaise Pascal, a uitat să ia în calcul și faptul că e posibil ca religia lui să nu fie cea corecta. Și nu era! Ghinion.

– Dacă Sf. Duh a binecuvântat-o pe Fecioara Maria care l-a născut pe Iisus, dar Dumnezeu este unul singur, este Treimea, atunci Dumnezeu își este tată și fiu în același timp?

Stai! Asta sună a Inception Dumnezeiesc. Nu m-am gândit niciodată la asta! Deci, eu sunt tatăl meu pentru că i-am tras-o maică-mii, ea dându-mi naștere dar eu existam deja înainte?! Pff… BLASFEMIE!!!

Scurt pe doi:

– Bing Bang sau Teoria creaționistă?

BB

– Ce rețetă culinară recomanzi? Mărul glazurat sau coasta lui Adam?

Coasta lui Adam desigur.

– Cine e mai om: bărbatul sau femeia?

Amândoi.

– Biserica sau Facebook-ul?

Facebook all the way.

– 2% pentru Catedrala Mântuirii neamului sau o donația către un schit?

NU!

– Trei ore petrecute la Liturghie sau trei ore în Bibliotecă?

Ce e Liturghia?!

ÎNTRĂ AICI ÎN CASA DOMNULUI ȘI AICI ÎN LUMEA LUI FEDE

Loading


9 răspunsuri la “Interviu cu Dumnezeu: „Nu că n-aș fi vanitos, doar am făcut primele 4 porunci cu indicații clare despre cum vreau să fiu venerat…dar na… cât credeți că poate un zeu să suporte?! ””

 1. Văd de la o vreme că biserica are purtători de cuvânt, atenţionează lumea asupra încercărilor de contrafacere a lumânărilor sau a calendarelor, iar acum chiar marele ştab are cont pe Facebook. Bravo lor, şi-au dat seama că acum e din ce în ce mai important să ţii pasul cu modernitatea, TV-ul, PR, social media, ăsta e viitorul!

  • Cum poți fi mai aproape de oameni decât împărțind același mediu? Lucrurile trebuie adaptate din mers pentru a nu rămâne în urmă;)

 2. Dumnezeu pare un tip de treaba…L-am tot vazut cand iese cu tatal meu (Satan Sr.) la bere, tot timpul pareau binedispusi, dar niciodata nu am apucat sa vorbesc cu el.
  Ms pt. interiu :))

  • frumusetea consta exact in futapl ca NU suntem perfecti. aia e paranoia! Perfectiunea apartine lui Dumnezeu. Noua, oamenilor, ne dat sa mergem pana la foate bine si exceptional, dar niciodata pana la perfect. A trai impacat, aici e provoarea! Pentru cine poate, e perfect. Altfel e un drum intreg pana la impacare. Presupune intelepciune, presupune sacrificiu de sine, presupune munca cu sine si multe altele.Daca tu ai ajuns la perfectiune, nu pot decat sa ma bucur pentru tine! Eu, insa, nu pot avea pretentia asta. Invat si ma bucur de drum.

   • Ce ziceti de un pociert pe mai multe bloguri care sa se numeasca:”Foreign Books Challenge”?M-am gandit ca blogurile care vor sa participe sa selecteze cate 10 carti din strainatate a caror drepturi sa nu fi fost achizitonate in Romania.Perioada de desfasurare o vom stabili ulterior in functie de numarul blogurilor participante.Putem convinge astfel editurile din Romania sa achizitioneze cele trei carti finaliste.Va place ideea?Intra pe We love books si inscrie-te!!!62 a

Lasă un răspuns