Kempes revine pe scenă cu un nou proiect, Rezident Ex. Bonus: programul Folk You (3-5 august 2012)


Kempes revine pe scenă cu un nou proiect: Rezident Ex

Kempes, pe numele real Ovidiu Ioncu se pregăteşte să-şi recucerească fanii. S-a întors în ţară, dar nu va cânta alături de Cargo, trupa care l-a consacrat. De doi ani de zile pregăteşte o surpriză, o surpriză numită Rezident Ex.

Rezident Ex înseamnă: Tavi Iepan – chitară, Adrian Popescu – chitară, Christian Podratzky – bas, Florin Cvasa – tobe şi  Matthias Lange – chitară; toţi sunt instrumentişti de prestigiu care au cântat în trupe precum Cargo, Progresiv TM, Pro Musica, Neurotica, Metamorf, Abra sau Impact. În trupa Rezident Ex a fost cooptat şi Matthias Lange, fostul chitarist al formaţiilor Sinner şi Metalium.

Trupa lucrează acum la primul material discografic, material care va include piesele compuse de Tavi Iepan, în perioada de început a trupei Cargo, cântece cunoscute: „Povestiri din gara”, „Buletin de ştiri”, „Brigadierii” sau piese din aceaşi perioadă, care încă nu au ajuns la urechile fanilor: „Inchis”, „Caz de boală”, „Camera viselor”, „Iarna”, „Oglinda”, „Catedrala sufletului”. În acelaşi timp se lucrează şi la un al doilea material discografic, cu piese la care contribuie toţi mambrii actuali ai bandului şi care este programat să apară în anul 2013.

Deocamdată sunt anunţate două concerte ale formaţiei: cel din Vamă, de pe 5 august 2012, în cadrul Folk You! şi concertul de pe 21 septembrie 2012, de la Arenele Romane din Bucureşti. Până atunci, Rock FM difuzează în premieră, luni, 18 iunie piesa „Povestiri din gară”, varianta Rezident Ex.

Şi dacă tot am amintit de Folk You, să vedem lista publicată de Jurnalul Naţional cu privire la programul şi invitaţii ediţiei din acest an:

VINERI 3 AUGUST

Ora 19:00: Ariergarda folkului romanesc;
Ora 20:00:  Maya, Zoia Alecu, Adrian Sărmăşan;
Ora 21:00: Tudor Gheorghe (cu taraf);
Ora 22:00: Maria Gheorghiu, Alina Manole, Emeric Set;
Ora 23:30: Marius Mihalache, Taxi;
Ora 24:30: Zdob şi Zdub.

SÂMBĂTĂ 4 august

Ora 19:00: Ariergarda folkului romanesc;
Ora 20:00: Alexandru Andrieş, Ada Milea;
Ora 21:00: Adrian Naidin; Mircea Baniciu;
Ora 22:00: Poesis, Florin Chilian;
Ora 23:30: Nicu Alifantis, Phoenix;
Ora 24:30: Vama.

DUMINICĂ 5 august

Ora 19:00: Ariergarda folkului romanesc;
Ora 20:00: Ţapinarii, Mircea Vintilă&Brambura;
Ora 21:00: Gheorghe Zamfir & Dumitru Fărcaş;
Ora 22:00: Timpuri Noi, Viţa de Vie;
Ora 23:00: Vunk;
Ora 24:30: Rezident Ex.

Loading


8 răspunsuri la “Kempes revine pe scenă cu un nou proiect, Rezident Ex. Bonus: programul Folk You (3-5 august 2012)”

  1. […] Kempes revine pe scenă cu un nou proiect, Rezident Ex. Bonus … […]

  2. Folk you fara Dinu Olarasu, fara MAgda Puscas, fara Ducu Bertzi… asta nu-i Folk you prieteni! :((((((

  3. Din cate stiu la Folk You 2012 o sa fie si Dinu Olarasu , Fox Studis si multi alti in „ariregarda” (vezi DEX ce inseamna)

  4. a fost superb , ceva rupt de realitate…unele mici probleme cu sonorizarea, probleme prea putin sesizabile pentru necunoscatori…Din cate am inteles , a fost cea mai aglomerata statiune de pe malul marii negre, din spatiul romanesc… sper sa ne revedem anul viitor!

Lasă un răspuns