Categorii
Actualitate

La Iași nici măcar cei care intră în greva foamei nu sunt serioși: se joacă de-a v-ați ascunsele cu echipajele de pe Ambulanță

Căutând grevistul pe la instituții
Căutând grevistul pe la instituții

Duminică, în jurul amiezii, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Iași a fost pus într-o situație bizară, aceea de a se juca de-a v-ati ascunselea. După ce au fost anunțați că un ieșean, aflat în greva foamei urma să protesteze, pe rând, în fața Primăriei, a Consiliului Județean și a Prefecturii, un echipaj de la Ambulanță a fost trimis pentru a-i asigura protestatarului serviciile medicală. Surpriză: în fața Primăriei nu se afla nici un protestatar, la CJ și Prefectură nici atât.

Din câte am înțeles este vorba despre un fost angajat al CET Iași care a intrat în greva foamei la sfârșitul lunii aprilie. Acesta a vrut ca prin grevă să-și manifeste nemulțumirea față de amenzile pe care le-a primit de la polițiștii locali dupa ce a participat la mai multe proteste împotriva municipalității.

Odată ce participi la proteste, apoi intri în greva foamei înseamnă că ceva te nemulțumește. Domnule grevist, pe dumneata te nemulțumește că ai fost amendat de polițiștii locali, eu sunt nemulțumit că nu ai fost serios și ai pus pe drumuri un echipaj care, duminică la amiază, poate era așteptat de cineva care avea într-adevăr nevoie de servicii medicale.

De Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

Un răspuns la “La Iași nici măcar cei care intră în greva foamei nu sunt serioși: se joacă de-a v-ați ascunsele cu echipajele de pe Ambulanță”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image