Foto: Marius Laurescu

Marius Matache și-a lansat albumul „Hoinar prin Piața Matache” vineri, 15 februarie, în Cafeneaua Alumni (Corp R UAIC) în cadrul Up Close & Personal organizat de Serile Timpul.

Acesta a scris pe blog câteva impresii după concertul susținut odată cu lansarea albumului. Deși atmosfera și publicul l-au încântat, nu același lucru a spus despre drumuri:

„In Iasi ne-am cazat la Velvet, o pensiune in spate la Iulius Mall, foarte cocheta, foarte linistita si cu preturi decente. Pana acolo insa am avut senzatia ca masina se va rupe in doua. De vineri, Iasiul a trecut pe primul loc in topul oraselor cu cele mai proaste drumuri.”

Marius Matache este unul dintre cei mai îndrăgiți cantautori folk din noul val.

În urmă cu o lună de zile Iașul a fost criticat de Adelin Petrișor:

„Iași este un oraș frumos, însă drumurile sunt pline de găuri, cam ca-n zona tribală din Pakistan. Peste tot vezi încă bannere din campanie cu ” USL iubește Iașiul”. La cum arată drumurile, sigur și PDL l-a iubit. Aeroportul Internațional este un coteț de tablă în care nu găsești măcar o cafenea. Trebuie că băieții din Consiliul județean sunt mari gospodari.”

Faptul că toți cei care trec prin Iași îl critică nu ar trebui să ridice autorităților câteva semne de întrebare?

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns