Marşul ghilimelelor – ziua a doua la Iaşi

Circa 100 de oameni au ieşit astăzi, 5 iulie 2012, pe străzile Iaşului la „promenada ghilimelelor” sau „marşul ghilimelelor”. La marşul de protest împotrvia deciziile neconstituţionale pe care le ia Uniunea Social Liberală au participat tineri, profesori, chiar şi pensionari revoltaţi de măsurile pe care le ia actuala Putere. Mulţimea reunită sub numele de „Iniţiativa de Centru Dreapta Iaşi” s-a adunat în jurul orei 19.00 în faţa Catedralei Mitropolitane Iaşi şi au mărşăluit paşnic pe Bulevardul Ştefan cel Mare – Casa pătrată – Bulevardul Şteafan cel Mare – Piaţa Unirii, majoritate în tricouri albe (pentru că nu au o culoare politică), purtând pancarde cu diferite mesaje, de la „Votaţi DNA”, „Nu vrem un nou partid-stat-media”, „Demisia acum, Ponta!”, ” (…) suntem mulţi, vom fi şi mai mulţi. Să nu ne consideraţi proşti şi laşi”, „USL = NSDAP”, „TRISTIA EX PONT_ (?)”, „lăsaţi justiţia în pace!” sau „PSD+PNL+PC = Monstruoasa coaliţie”.

Iniţiativa Civică de Centru Dreapta Iaşi va protesta şi în zilele ce urmează, începând cu orele 19.00

 

INTRAŢI AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI DE LA MARŞUL GHILIMELELOR

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

3 comentarii la „„Marşul ghilimelelor” sau „promenada ghilimelelor” – ziua a doua la Iaşi (5 iulie 2012) FOTO

  1. Excelent! Orasul lui MRU…Era si cazul. Felicitari tuturor! Incet incet bulgarele se rostogoleste. Intr-un fel acum incepe adevarata Revolutie a bunului simt. Sa ii urmam pe cei mai buni dintre noi, avem nevoie si de lideri. Mi-a placut foarte mult posterul cu citatul. Poate ca va fi preluat si de altii din aceasta miscare, poate chiar in diaspora. . MRU este unul dintre acesti lideri de carea vem atita nevoie.Tinar, destept, patriot si mindru. Faptul ca l-au indepartat atit de repede arata ca i-a deranjat. Sa il ajutam sa revina in politica ptr binele nostru.Felicitari inca o data dragi ieseni!!

Lasă un răspuns